TANTSUSAATE MADIN JÄTKUB Kaja Kallas Jüri Ratasele: mul oleks olnud oma abikaasat koos teise naisega erootikafilmi vaatamas väga ebamugav vaadata (10)

Elu24
Copy
19.01.2022. Tallinn. Erakondade esimeeste debatt elektrikriisi küsimuses saates "Esimene stuudio". Kaja Kallas ja Jüri Ratas. Foto Eero Vabamägi, Postimees
19.01.2022. Tallinn. Erakondade esimeeste debatt elektrikriisi küsimuses saates "Esimene stuudio". Kaja Kallas ja Jüri Ratas. Foto Eero Vabamägi, Postimees Foto: Eero Vabamägi

Madin tantsusaate ja abikaasade üle ei näi Jüri Ratase ja Kaja Kallase vahel vaibuvat ning nüüd on taas teemal sõna võtnud Kallas. «Vaatasin puhtalt läbi abikaasa prisma. Kui mina oleks pidanud olema tema asemel, oleks see mulle olnud piin,» ütleb peaminister.

Vikerraadio saates kommenteeris Kaja Kallas, et temal oli saate «Tantsud tähtedega» lõpus kahju Jüri Ratase abikaasast. Ratas vastas Kallasele sotsiaalmeedias ning nüüd on taas sõna võtnud Kallas, kes kommenteeris Ratase postitust Instagramis.

«Hea Jüri! Te tantsisite väga hästi. Tõesti olid teinud tublit tööd ja saanud väga keerulised tantsud selgeks. Nagu sulle ka ütlesin alguses, et olen heas mõttes kade, et saad nii ägedas projektis osaleda,» tunnustas Kallas kaaspoliitiku ettevõtmist.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles