TERITAVAD NUGE? Jüri Ratas: hea peaminister! Mul ei olnud heategevuslikus saates piinlik osaleda (12)

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Jüri Ratase ja Kaja Kallase elektrit täis pilgud. Fotokollaaž FOTO: Jaan Vanaaseme
Jüri Ratase ja Kaja Kallase elektrit täis pilgud. Fotokollaaž FOTO: Jaan Vanaaseme Foto: Jaan Vanaaseme

«Mulle tundus, et see piin võiks lõppeda,» kommenteeris peaminister Kaja Kallas Vikerraadio saates «Stuudios on peaminister» Jüri Ratase sensuaalseid liigutusi saates «Tantsud tähtedega». Ratas ei lasknud aga vastust kaua oodata ning pani sotsiaalmeedias peaministri korralikult paika.

Vikerraadios küsiti peaminister Kaja Kallaselt, mida ta arvab Jüri Ratase osalemisest tantsusaates ning kas ta talle oma toetushääle andis. «Mul oli lõpus nii kahju Ratase naisest, et mõtlen, kui iga päev pühendatakse luuletusi teisele naisele ja tantsitakse koos, siis mulle tundus, et see piin võiks lõppeda,» kommenteeris Kallas.

Ratas ei jäänud aga peaministrile vastust võlgu. Ta postitas sotsiaalmeediasse kuvatõmmise Kroonika artiklist ning lisas: «Hea peaminister! Mul ei olnud heategevuslikus saates osaleda piinlik ja loodetavasti ei olnud mind liialt valus vaadata ka televaatajatel.»

Ta tunnistas, et pere pidi tõepoolest tantsusaate tõttu palju ohvreid tooma, kuid Ratas lubas kõik selle abikaasa Karinile ja lastele heastada. «Küll aga on Karinil täna mees, kes tunneb end tõesti hästi ning on paremas vormis ja tervem kui veel kuu tagasi,» tõi ta esile asja positiivse külje ning palus kõikidel meestel oma tervist jälgida.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles