Aeg on välja vahetada oma vana ja kulunud rahakott – kaarditaskud on tulevik!

BillFold
Copy
Foto: BillFold

Tänases kiires ja pidevalt arenevas ühiskonnas annab suurt mõju iga pisemagi ebamugavuse likvideerimine. Sellesse usub ka BillFold, tänu millele on nad turule toonud kolmes erinevas kategoorias kaarditaskud, et asendada vanad, kohmakad ja asjatult ruumi võtvad rahakotid.

Innovaatilistel kaarditaskutel on traditsiooniliste rahakottide ees mitmeid eeliseid alustades nende stiilsest disainist ja kompaktsest vormist kuni tõeliste 21. sajandi vääriliste lisandväärtusteni nagu RFID juhtmevaba varguse kaitse.

BillFoldilt leiad kaarditaskuid kolmes kategoorias:

Süsinikkiust kaarditaskud – innovaatilised ja vastupidavad kaarditaskud mahutavad kuni 12 kaarti, on varguskindlad ja mahutavad ka sularaha. Kusjuures Carbon Slide kaarditaskul on lisaks sellele münditasku, kuhu mahuvad ka 2-eurosed mündid.

Carbon Slide
Carbon Slide Foto: BillFold

Nahast kaarditaskud – eksklusiivsed ja kvaliteetsed ehtsast nahast kaarditaskud on samuti varustatud RFID juhtmevaba varguse kaitsega, mahutavad mugavalt 6-8, aga vajadusel kuni 12 kaarti. Nutikas disain võimaldab kaardid mugavalt välja lükata ja mahutab sularaha nii kaartide pesasse kui ka elastikpaela vahele.

Brown Leather 
Brown Leather Foto: BillFold

Kergalumiiniumiumist kaarditaskud – kõige suurem stiili ja värvivalik on just nende praktiliste ja funktsionaalsete kaarditaskute kategoorias. Alumiiniumist kaarditaskud on sama turvalised, kui süsinikkiust ja nahast kaarditaskud, mahutavad kuni 12 kaarti ja Slide mudelid võimaldavad lisaks sularahale ja münte hoiustada.

Foto: BillFold

Tark valik pikkadeks aastateks

BillFold on loodud kiire elustiiliga inimesele, kes hindab kompaktsust ja stiili. Tellitud kaarditasku jõuab tellijani kuni kolme tööpäevaga ja transpordi eest peale maksma ei pea. BillFold on oma klientide jaoks olemas seitse päeva nädalas ja soovi korral nõustatakse sind suurima heameelega, et leida parim ja personaalseim valik just sulle või su lähedasele.

Foto: BillFold

Kõigile tellimustele kehtib 14 päeva tagastamisõigust ja aastateks mugavust ja kindlust lubavale tootele tagab BillFold ka kaheaastase garantii. Mugav ja turvaline kaarditasku on nendel pühadel parim kingitus nii lähedastele, kolleegidele kui ka iseendale!

 
Copy
Tagasi üles