Sokisahtli parimad kingiideed saabuvateks jõuludeks!

Sokisahtel
Copy
Foto: Sokisahtel

Miks kingitakse sokke? Sokisahtel teab vastust

Sokkide kinkimine on soojuse, tervise ja heade soovide sümbol. Kui jalad on soojas, oled terve, süda on soe ja mõtted on selged. Kõik see mis heaks eluks vaja.

Eriti on soojust ja tervist palju meriino kollektsioonis mille leiad SIIT.

Mis veel - Sokisahtli sokkidega saab nalja!

Ilmaasjata ei ole meie sokkide edetabelis sellised sokid nagu “Täitsa sooda” “Vale vorst”, “Täitsa pekkis”, “Rich bitch” jpt - sest kes seda nalja ikka teeb kui ise ei tee. Ja kui sul on sellised sõbrad, kellele naljasõnumitega sokke saad kinkida siis on elu ilus ja hea!

Foto: Sokisahtel

Muidugi - sõpru tuleb tunnustada ja tänada. Mõni sokipaar millel nähtud vaeva eest on peal “Oled maailma parim” või hoopiski “kõige targem mees” ütleb rohkem kui sada sõna!

Rõõmu ja lusti toovad Sokisahtli sokid! Ja alati ei pea olema kingitus suur vaid sokipaar lahendab olukorra kiirelt ja tabavalt.

Kui on vaja suurt kingitust, siis sokipakke saad Sokisahtlis teha nii 3, 5 , 7, 24 või lausa 50 paariga. Vaheta välja kallima kogu sokipark ja uus aasta võib muretult tulla!

7-päeva sokipakid on tõeline hittoode - viid kingisaajale nädalajagu värskeid sokke!

Kingi Eestit - kingi sini-must-valget!

Kas teadsid, et Sokisahtel on 100% Eesti ettevõtte? Otsid kingitust välismaistele kolleegidele, mis oleks eestimaine ja mida ei ole kuskil mujal maailmas? Oled õiges kohas - killuke Eestit ja midagi ainuomast on Sokisahtli sokkides!

Foto: Sokisahtel

Meriino ja alpakavillane - mis on nende eelis?

Meriino- ja alpakavillased sokid, sallid ja soe pesu on vajalikud ka krõbedatel talveilmadel. Soojem kui lambavill, ei torgi ja mugav kanda, pole allergiline ja piisavalt õhuke, et ei sega kandmisel.

Foto: Sokisahtel

Selle aasta eritooteks ongi meriino soe pesu, mis hoiab terve keha soojas ka külmadel talveilmadel. Värvivalikus on tumeroosa, tumesinine ja mustjashall. Kanna ja naudi ka krõbedamaid talveilmasid.

Sokisahtli sokke saad poes panna kingikarpi ka soos 100% alpakavillase salliga. Klassikaline alpakasalli kinkekomplekt on selline, mis sobib nii meestele kui naistele ja kestab aastaid. Soliidne kingitust ka neile, kellele muidu on raske kingitust teha.

Foto: Sokisahtel

Meie Sokisahtlist soovime sulle ilusat jõuluaega ja kingituste tegemisel siis tead, et kingid saad Sokisahtlist!

Copy
Tagasi üles