VIDEO Kaks redelit ja kuus tundi: Grete Griffini jõulukuusk on sel aastal eriti võimas

Elu24
Copy

Jõulumeeleolu on haaranud paljusid! Samal ajal, kui Tallinna jõuluturg on rahvast pungil, viiakse pühade rõõmu ka kodudesse. Nõnda tegi ka Ameerikas elav Grete Griffin, kes pani oma Florida villas püsti eriti uhke kuuse!

Esimene advent tõi elevust ja peagi algab jõulukuu, milleks valmistutakse kodudes nii, nagu igaühe perel kombeks.

Ameerikas elaval Grete Griffinil oli tänavuseks aastaks plaanis hiiglaslik jõulupuu! Eestlanna jagas ühismeedias videoklippi sellest, kuidas ta abikaasa, endise profisportlase Robert Griffin III ja kahe redeli abiga jõulukuuske üles pani.

Postituses avaldab Grete, et kuusk on ligi viis meetrit kõrge ning selle üles seadmiseks kulus pea kuus tundi. Muidugi tehti vahepeal pause ja vaadati Ameerika jalgpalli.

Saabuvad jõulud on Griffinite jaoks erilised, kuna järgmised veedab pere juba viieliikmelisena. Grete on lapseootel ning tema ja Roberti kolmas tütar peaks sündima veebruaris.

Grete tutvus abikaasaga 2016. aasta alguses. Nad abiellusid kaks aastat peale kohtumist ning nende peres kasvavad 2017. aastal sündinud Gloria ja 2019. aasta septembris sündinud Gameya. Robertil on ka neljas tütar enda esimesest abielust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles