Mida aktiivset teha Harjumaal?

Copy

Arsenal paneb moesõprade silmad särama

Tallinnas asuv Arsenal keskus on tõeline moesõprade ja soodukafännide meka, kus on rikkalik valik brändioutlete ja kohvikuid - nii saab pärast outlet-shoppingut parimaid oste mõnusa kohvi kõrval tähistada.

Trendikad rõivad ilmestavad eksimatult igas eas mehe ja naise garderoobi. Et mitte poodides ekselda, tuleks pealinna külastades seada sammud Põhja-Tallinna, sest just seal asub Arsenali ostukeskus oma seitsme multibränd-outletiga.

Brändirõivaste sooduspakkumisi uurides võib loendada enam kui 90 erinevat kaubamärki. Didriksons, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, Dr Martens, Guess, Ivo Nikkolo ja paljud teised brändid esindavad kvaliteetrõivaid ja -jalatseid, mis sobivad kõigile ja kestavad kaua.

Arsenali on oodatud kõik - moehuvilised, soodukafännid, kohvikusõbrad ja isegi hästikäituvad neljajalgsed.

Arsenal keskus paikneb enam kui sajandivanuses endises relvatehase hoones. See on ostukeskus, kust leiab ajalugu, ahitektuuri ja stiili ning kui outletid üle vaadatud, võib põnevaid leide otsima minna samas majas asuvasse Uuskasutuskeskusesse. Läbi tasub käia ka Kalaarsenalist, pealinna armastatuimast kala- ja mereannipoest.

Neljapäeval, 22. detsembril toimub keskuses jõulueelne Gurmeelaat ning jaanuaris on keskuses oodata talviseid allahindlusi.

Arsenali keskusesse saab mugavalt jala, ratta, auto, bussi või trammiga. Arsenal asub Põhja-Tallinnas aadressil Erika 14 ning on esmaspäevast laupäevani avatud kell 10-20 ja pühapäeval kell 10-19.

 

Lustlik lasermäng õpetab tegema meeskonnatööd

Tallinnas Telliskivi loomelinnaku naabruses avas FK Arena uue ja põneva lasermängusaali, kus väikeste ja suurte mängijate käsutuses on Eesti kõige moodsam lasertehnoloogia.

Aadressil Ristiku 10 asuvas lasermängusaalis tunneb elevust nii noor kui vana, sest võimekas laser-tag tehnoloogia lubab end proovile panna päris keerukates mänguskeemides.

Lasersaalis kasutatakse lahingumängude mängimisel ohutu infrapunavalgusega laserrelvasid koos elektrooniliste vestidega. Kes saab pihta, selle tuled kustuvad. Lihtne ja üldse mitte valus. Varustus on kerge, kuni 1,2 kg ja sobib kasutamiseks alates seitsmendast eluaastast.

Lahinguväli on 500ruutmeetrine labürintide ja erinevate takistustega saal. Kogu mänguala on valgustatud turvalise UV-valgusega ja kaetud ruumilise heliga.

Mängudes saab korraga osaleda kuni 15 mängijat, kes jagunevad väiksemateks võistkondadeks. Võistkonna tunnuseks on kindel värv – punane, roheline, kollane või sinine. Saab võidelda ka mees-mehe vastu.

Hea on teada, et lasermäng ei määri riideid ega sõltu ilmaoludest. Mugav on minna seda tagaajamismängu mängima otse sünnipäevalauast. Peoruum asub sealsamas ning peoliste arv ei ole piiratud. Sünnipäevalaua saab lasersaalis ette tellida, lubatud on tulla pidu pidama ka oma toitude-jookidega.

Lasermäng on strateegiline ja innovatiivne mäng, mis liidab meeskonnaks ning sobib hästi mängimiseks nii sõprade, pereliikmete kui töökaaslastega.

FK Arena avarates ruumides on võimalik tellida põgenemistubadega kombineeritud laserimänge ja pidada lisaks sünnipäevapidudele meeskonnaüritusi, klassiõhtuid, firma- ja jõulupidusid, ettevõtete perepäevi, töötajate motivatsiooniüritusi.

Mustamäe spaas jagub leili ja veemöllu südaööni

Tallinna Mustamäe Elamus Spa on Baltikumi kõige mitmekülgsema valikuga päevane spa- ja saunakeskus, kus kokku on 22 erinevat sauna, rohkelt veesilmasid, lõõgastavaid hoolitsusi ning eraldi suur lasteala.

Elamus Spa on Eestis ainuke omataoline, mis on avatud iga päev kuni südaööni ning spaas on piiramatu külastusaeg – pole vaja karta, et külastusaeg saab otsa. Elamus Spaa koosneb neljast erinevast osast: kogupere spaa, lasteala, täiskasvanute spaa ja sportbassein.

Saunade valik on selline, mis lubab ette võtta korraliku saunaralli. Tavapärastele soome-, soola- ja aurusaunade kõrval saab kupatada oma keha veel näiteks kadakalõhnalises- või vihtlemisesaunas, valikus leiab suitsusauna ainelise, vuliseva jõe heliga ning raviveega sauna. Spaa saunades pakutakse erinevaid saunarituaale nagu leili-, soola- ja helirituaal, mis kõik aitavad erineval moel kaasa mõnusale lõõgastumisele.

Täiskasvanute alal leiab vihtlemise-, aroomi- ja aurusauna kõrval veel mudakoja ja hamami ning mineraalveega sauna. Või hoopis õdusa ja sensuaalse armukoopa. Pakutakse luksust, helkivaid aurupilvi ja müstikat.

Eraldi võib tellida veel kehahoolitsusi ja massaaži.

Elamus Spa 25meetrine ujumisbassein on kuue rajaga: seal saab ujuda või muusika saatel vesiaeroobikas oma liikmeid graatsiliselt painutada. Väikestele ujujatele sulistamiseks või treeninguks saja meetri pikkune soe ja madal bassein.

Laupäeval ja pühapäeval saavad lapsed lastehommikute raames kell 11-13 osa lastealal toimuvatest vahvatest mängudest, võistlustest ning Mesimummu sauna toimuvast laste saunarituaalist.

Ujudes ja saunatades kipub kõht tühjaks minema ning aja saab maha võtta, janu kustutada ja kõhtu täita saunabaaris. Jooke ning sööke jagub igale maitsele.

Ujula on avatud tööpäevadel kella 7.30-23, nädalavahetusel kella 10-23, kogupere spaa iga päev südaööni ning Spa21+ pühapäevast neljapäevani südaööni ning reedel ja laupäeval kella üheni öösel.

Vallatu pesubutiik äratab ulakad mõtted ja kingiideed

Tallinna südalinnas asuvas Ulaka Kaunitari pesupoes saab tutvuda võluvate pesuesemete ning erinevate täiskasvanute õrnutsemisemängude tarbeks loodud ulakate toodetega. Lisaks tutvustatakse naisperele suunatud tüdrukute õhtul ulaka maailma naudingute tarkuseid.

Ulakas Kaunitar on stiilne ja hubane, samas erutav ja põnev butiik. On väga mõnus laupäeval koos oma kaaslasega astuda Tallinnas Roosikrantsi 16 asuvasse kauplusesse ning avastada koos, millega võiks oma lähedussuhet veelgi põnevamaks muuta.

Lisaks saab tulla naiste seltskonnaga nö tüdrukuteõhtule, kus võimalik lähemalt uurida kogu ulakat maailma ja saada aimu, mis on maailmas välja mõeldud veelgi põnevamate ning intensiivsemate naudingute nimel.

Tüdrukuteõhtu on päevakorral, kui on kavas korraldada pidu pruudile või soovitakse veeta lihtsalt üks teistmoodi õhtu koos sõbrannadega või sünnipäevakülalistega.

„Sõpradega Ulakuste Radadel” on sarnane tutvustav õhtu seagaseltskonnale, kus on nii mehi, kui naisi.

"Shibari - sidumiskunst magamistoas” on populaarne koolitus, kus võimalik õppida sidumist, mis on nii kunst, kui ka üks võimalus kaaslasele pakkuda erutavat elamust.

Lisaks laiale tootevalikule võite nautida Ulaka Kaunitari butiigis suurepärast teenindust, mis inspireerib ja aitab viia fantaasialainele ning viib meelest piinlikuse ja ebamugavuse.

Ulaka Kaunitari butiik asub aadressil Roosikrantsi 16 ning on avatud teisipäevast reedeni kella 12-19 ja laupäeval kella 12-18.

Ulaka kaunitari kodulehel leiab e-poe ning blogid. Lisaks Instagrammis räägime pidevalt uutest toodetest - kel napib julgust kohale tulla, saab hea ülevaate.

Jõulukuu salapära avaneb laternate valgel

Laternamatkad.ee viib huvilised põnevale ekskursioonile, pakkudes tervislikku ja meeleolukat liikumist linnas ning imekaunist vaatemängu.

Matkade käigus juhatatakse huvilised põnevatesse ja omanäolistesse paikadesse, kuhu enamik inimesi tavaliselt ise ei satu. Kauni visuaalse efekti ja ajastutruu minevikku rändamise tunde tekitavad valgusallikana kasutatavad vanaaegsed Feuerhand õlilaternad.

Matkad on jõukohased jalutuskäigud kõigile liikuda armastavatele inimestele - saab tervislikult liikuda ning kuulata samal ajal giidi vahendusel huvitavaid fakte külastatavate paikade ajaloost ning kujunemisest.

Foto: Laternamatkad.ee

Talv on imeline aeg matkamiseks ning mis oleks vahvam kui matkata talvise Harjumaa erinevates paikades koos Laternamatkadega! Jõulude ajal on matkakorraldaja tegemas eriekskursioone Tallinna Vanalinnas, Eesti Vabaõhumuuseumis, Peetris, Nõmmel, Murru Vanglas ning Seewaldis! Samuti on Laternamatkade kinkepilet väga armas üllatus, mis sobib kinkimiseks jõulude, sünnipäevade ning muude ilusate tähtpäevade puhul.

Laternamatkad.ee korraldab erinevatel aastaaegadel privaatmatku suurematele ja väiksematele igas eas seltskondadele ning gruppidele. Matkakalendriga saab tutvuda ning pileteid saab soetada www.laternamatkad.ee.

Samuti tasub silm peal hoida Laternamatkad.ee tegemistel Instagramis ja Facebookis, sest sealt leiab põnevaid fakte ning vahvaid auhinnamänge.

Copy
Tagasi üles