NÄDALAPROGNOOS ⟩ Ees on vürtsikad päevad: tuleb kirge, romantikat ja nädalalõpp kujuneb maagiliseks

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 28. november–4. detsember2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Kuu on sel nädalal kasvavas faasis ning saabuvad transiidid toovad kaasa küllaldaselt dünaamilist ja aktiivset energiat, samas kui Saturn rahustab ja maandab. On suurepärane aeg, et teha plaane, tegutseda ning liikuda edasi.

Kuna Marss on endiselt retrograadne, toimub edasiliikumine küll stiilis «kaks sammu edasi, üks samm tagasi» ehk peame korduvalt oma samme uuesti läbi mõtlema ning energia kasutamist temporeerima. Ent see aeg aitabki muuta tempo selliseks, et saaksime oma varasemaid samme parandada ning ka uue ja parema viisi liikumiseks leida. 

Kuigi nädal toob ka väljakutseid ja vastasseise, on kõigele lahendus olemas. Lisaks on varuks vürtsikaid üllatusi.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval viibib Marss trigoonis Saturniga ja Veenus kvinkunksis Uraaniga - igapäevased rütmid on muutumas stabiilsemaks ning nüüd on võimalik palju selliseid asju ära teha, mis juba ammu plaanis olnud. Samal ajal hing ihkab uudsust, värskust ja veel käimata radu proovida. Üldiselt on tegu produktiivse päevaga, aga maitse-eelistused võivad kohati iseennastki üllatada.

Teisipäeval jõuab Merkuur opositsioonis Marsiga, liueldes sealt edasi sekstiili Saturniga (kestab ka kolmapäeval). See on suurepärane aeg ajurünnakuks ning uute lahenduste leidmiseks, eriti praktilist laadi küsimustele. Mõistus töötab väga lõikavalt. Võiks teistega ideid põrgatada, aga samas tuleb end ka veidi kontrollida, et ei noriks tüli ega satuks vaidlustesse. Suhtlemine on tuline ja kirglik, eriti kui on vaja mingit ideed kaitsta ja millegi nimel võidelda. Õnneks jõuab olukord kõigile kasuliku lahenduseni.

Ent tuleb märkida, et kuna praktiliselt terve päev viibib Kuu tühikäigul, võib kohati olla tunne, et ideed küll lendavad, aga siht ei ole selge või puudub. Kõige parem oleks otsida lahendusi vanadele küsimustele ja probleemidele. Ja samas - vältida vanade asjade üle liigset vaidlemist.

Neljapäeval satub Veenus opositsiooni Marsiga - nais- ja meesenergia jõuavad täpselt vastamisi ning tõmbuvad magnetitena teineteise poole! See on ülikirglik päev, mis võib väljenduda nii armuelus kui ka loometöös ja üleüldse elu nautimises. Kõike soovitakse nüüd kirglikult kogeda. Ja see seis sobib tõesti hästi selleks, et aktiivselt oma kõige põletavamate südamesoovide nimel tegutseda. Ainult veidikene tuleb vaadata ette, et oma kirega teisi ei kõrvetaks ja kedagi ära ei ehmataks. Halvimal juhul ületatakse oma tahtmise saavutamise eesmärgil iseenda ja teiste piire.

Reedeööl on Merkuur täpses kvadraadis Neptuuniga, millele järgneb varahommikune Veenuse sekstiilis Saturniga. Ilmselt juba alates neljapäevaõhtust läheb mõtteselgus veidi kaduma ning kergem on omale asju kõverpeeglis ette kujutada. Teine variant on, et senised illusioonid ja enesepettused purunevad. Igal juhul toimub mõtte- ja suhtlustasandil mingisuguse senise vormi lahustumine - on see siis pettumine või pettusest ärkamine. Aga sellele järgneb mõnus realistlik tunnetus, eriti mis puutub suhetesse ja armuelusse. Reedel on kergem suhteid tõsiselt ja realistlikult võtta ning tulevikupotentsiaalile mõelda. 

Pühapäeval leiab aga aset selline eriline kokkusattumus, et täpselt samal hetkel kell 9.12 hommikul teeb Veenus täpse kvadraadi Neptuuniga ja Päike trigooni Chironiga. Eelnevalt on öösel Neptuun oma retrograadselt teekonnalt just tagasi otseseks ehk direktiivseks pöördunud - seega Neptuuni unistav ja idealistlik energia hakkab taas väljapoole looma.

See saab olema üks maagiline päev! Ühelt poolt on armastuseenergia peenhäälestatud ja ülitundlik, teiselt poolt on võimalik midagi enda põhiolemus tervendada ja senist ebakindlust ületada. Kuid südameenergia võib olla nii kõrge, et kaotab kontakti reaalsusega ning kaob fantaasiasse. Midagi toimub siin meie unistuste ja parimate soovidega - universum justkui testib, kuidas me seda spirituaalset armastavat energiat ära kasutame. Kas eksime illusiooni või kasutame seda hoopis enda ja teiste tervendamiseks? 

Võimalus on igaühe endi kätes. 

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 08.53 – kolmapäeval 02.15

Reedel 04.44 – 06.41

Pühapäeval 07.46 – 13.38

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid või tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles