LIIGUTAV VIDEO ⟩ Eriline kingitus, mis tõi Riho Sibulale tema 60. sünnipäeval pisara silma (1)

Elu24
Copy
Riho Sibula 60 aasta juubeli kontsert Kärdlas Villalaos.
Riho Sibula 60 aasta juubeli kontsert Kärdlas Villalaos. Foto: Priit Hõbemägi

Armastatud laulja ja helilooja Riho Sibula ärasaatmisel meenutati muusiku 60. sünnipäeva. Selle puhul tegid sõbrad Sibulale erilise kingituse, mille peale tuli tal pisar silma. Sibula sõbra Jaak Aheliku palvel taasavaldame kingituse, mis muusikut nõnda liigutas.

Riho Sibul lahkus meie seast 20. novembril kõigest 64-aastaselt. Nädal hiljem saadeti ta Tallinna Jaani kirikus viimsele teele.

Muusiku ärasaatmisest pikemalt kirjutanud Elu24 peatoimetaja Katrin Lust kirjeldas, et Sibulast rääkides mainis kirikuõpetaja Jaan Tammsalu ühte kingitust. Nimelt sai Sibul – kes oli pikalt haige olnud – sõpradelt 60. sünnipäevaks kingituse, mille pärast jooksis ta maja taha nutma.

Seda, mis kingitus see oli, Tammsalu ärasaatmisel ei avaldanud. Sama päeva õhtul võttis Sibula ärasaatmisest lugenud trummar Jaak Ahelik toimetusega ühendust ja avaldas, et kingituseks oli laul.

«See oli üks muusikapala, mille talle kokku panin pea saja muusiku abiga,» tõdes Ahelik.

«Riho oli üks ausamaid inimesi, keda ma tean. Ta hoolis kõigist rohkem kui iseendast ja tegi oma sõprade heaks kõike,» lisas ta emotsionaalselt.

Kuula erilist lugu SIIN:

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles