«SA LÄHED KAOTAMA» ⟩ USA Presidendiks kandideeriv Kanye West pakkus asepresidendi kohta Trumpile, kes vihaselt keeldus (1)

Elu24
Copy
Kanye West  ja Donald Trump 2018. aastal.
Kanye West ja Donald Trump 2018. aastal. Foto: IMAGO/Ron Sachs / CNP /MediaPunch/Scanpix

Räppar Kanye West kandideerib 2024. aastal taas presidendiks ning soovis, et tema paremal käel toetaks teda Donald Trump. Ekspresident aga lükkas pakkumise karmide sõnadega tagasi ning kritiseeris ka Westi eksnaist. 

45-aastane räppar Kanye West (Ye) kandideeris 2020. aastal USA presidendivalimistel ning sai toona umbes 60 000 häält. Põrumine aga meest ei heiduta, sest nüüd teatas ta, et kavatseb 2024. aastal taas kandideerida ning tahtis pakkuda asepresidendi kohta ei kellelegi muule kui endisele USA presidendile Donald Trumpile. 

See pakkumine 76-aastasele Trumpile aga sugugi peale ei läinud. West ütles, et Trump «põhimõtteliselt karjus» ta peale, öeldes Westile, et «sa lähed kaotama», vahendab Vanity Fair. «Ma olen nagu oota nüüd, sa räägid Ye-ga!» meenutab West videos. Väidetavalt sõimas Trump ka räppari eksnaist Kim Kardashiani, kuid sõnad, mida Trump kasutas, on videos kaetud heliefektiga. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles