OLED NÕUS? Need 4 sodiaagimärki seavad perekonna esikohale

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Ironika/Shutterstock

Järgmised sodiaagimärgid tähtsustavad perekonda kõige rohkem ning panustavad oma pereliikmetesse väga palju. Kas Sina kuulud ka nende hulka?

Mitte kõigil ei ole ühtemoodi lihtne perekondlikele nõudmistele pühenduda, kuid mõned sodiaagimärgid omavad selleks suurt eeldust, kuna pere on nende prioriteetide esiotsas. Väikesed perekondlikud koosviibimised, ühised pühad, soojus, rõõm, lojaalsus ja lähedus, mida pere pakub, on selliste inimeste jaoks äärmiselt olulised. Nad võivad täiesti nautida pereelu olmelist poolt ning see on nende jaoks lausa omaette väärtus. Vastukaaluks on neid, kes vajavad rohkem üksiolemise aega või sõprade seltskonda.

Järgmised neli tähemärki aga peavad just perekonda eriti oluliseks - nad on valmis oma pereliikmete heaolu ja turvalisuse nimel tegema kõik, mis vaja. Lisaks päikesemärgile võta ka arvesse, millises märgis asuvad Kuu (emotsionaalsed vajadused), Veenus (armastuse keel) ja Marss (tahe ja motivatsioon). Sünnikaardi saad teha siin

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles