«Ühel hetkel vaatasin, et võtmeid enam ukse ees pole.» Bolti toidukuller andis kliendile toidu ja pistis tema koduvõtmed siis enda taskusse (3)

Kristiina Reimand
, reporter/toimetaja
Copy
«Ühel hetkel vaatan, et võtmeid enam ukse ees pole. Kuller võttis võtmed endaga kaasa,» räägib Henri. Pilt on illustreeriv.
«Ühel hetkel vaatan, et võtmeid enam ukse ees pole. Kuller võttis võtmed endaga kaasa,» räägib Henri. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Möödunud reedel Bolti äppi kaudu toitu tellinud Tallinna noormees Henri oli unustanud koju jõudes võtmed ukse ette. Kui kuller toiduga kohale jõudis, andis ta toidu Henrile üle, kuid võttis kaasa tema ukse ees rippunud koduvõtmed. Hakkas pihta Henri isealgatuslik detektiivitöö, sest Bolti platvormilt ta enda sõnul abi ei saanud. 

«Olen olnud pikaajaline klient, kuid praegune olukord on üle piiri. Loodan, et saate aru oma klienditeeninduse ebakompetentsusest, kui teie teenuse kasutamisel toimub vargus.»

Sellise kirja saatis Bolti klienditoele kolmapäeval Henri (nimi muudetud). Tolleks hetkeks oli Henri võtmed kadunud olnud juba viis päeva. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles