VIDEO Toidukuller võttis jalakäija ränga pauguga rajalt maha (3)

Elu24
Copy
Elu24 kollaaž
Elu24 kollaaž Foto: Elu24 kollaaž

Tallinlase kaamera jäädvustas kesklinnas ehmatava õnnetuse, kui maja nurga peal põrkasid kokku jalakäija ja rattaga kihutanud toidukuller. «Jalakäija mobiiltelefon põrkas isegi vastu kõnniteed...»

Toimetusele laekus kolmapäeval Tallinnas Narva maantee ja Jõe tänava ristil jäädvustatud video, kus rattaga suurel kiirusel liikunud Bolt Foodi toidukuller sõitis jalakäijale otsa.

Videost on näha, et kokkupõrge oli niivõrd tugev, et rattur võttis nurga tagant tulnud jalakäija sõna otseses mõttes rajalt maha ja viimane kukkus asfaldile. Korraliku ehmatuse sai ka toidukuller, kes asus siiski kiirelt uurima, kas jalakäija jäi terveks.

«Jalakäija mobiiltelefon põrkas isegi vastu kõnniteed,» räägib toimetusele video saatnud isik. Tõukeratturi sõnul oli tema kiirus sel hetkel 14 km/h, ent kuller tuhises temast mööda.

Bolt Food Eesti juht Jaagup Jalakas kommenteeris, et videost on näha, et kuller reageeris juhtunule ja püüdis kannatanut aidata. «Võtsime kulleriga ühendust ning tema sõnul pakkus ta kiirabi ja politsei kutsumise võimalust, kuid naine selleks soovi ei avaldanud.»

Vaata videot!

Kullerilt vastu hambaid

Esmaspäeval eetris olnud «Kuuuurija» saates rääkis enda loo 34-aastane Teele (nimi muudetud), kes sai Bolti kullerilt rusikaga vastu hambaid. Nimelt oli ta tellinud Bolt Marketist maitseviina ja mahla. Kullerile vastu läinud, ent telefoni tuppa unustanud Teelet kostitati agressiivsete sõnadega. «T**a, sina võtad vastu, kui sulle helistatakse!» 

«Ma olin nagu absoluutses šokis uuesti, küsisin ta käest: «Mis mõttes? Mida te endale lubate?»» meenutas Teele. Edasi toimus kõik väga kähku. «Kui ta ulatas mulle selle koti, siis haarasin selle suht kiiresti ta käest, millele järgnes löök.» Meelemärkuse kaotanud Teelel oli suunurgast poole põseni haav, mis vajas õmblusi ja paranes tema sõnul nädalaid.

Bolt Foodi juht Jaagup Jalakas kinnitas, et neil on ettevõttes nulltolerants igasuguse vägivalla suhtes nii klientide kui ka platvormil teenust pakkuvate inimeste vastu. «Kulleri selline käitumine on kahtlemata absoluutselt lubamatu ja kõnealune kuller meie platvormil enam teenuseid osutada ei saa,» ütles Jalakas.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles