ARMSAD KLÕPSUD ⟩ Helen Randmets naudib elu roosas beebimullis

Elu24
Copy
Helen Randmets.
Helen Randmets. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Lauljatar Helen Randmetsa perre sündis 7. novembril kauaoodatud tütreke. Ühismeediasse postitatud armsatel fotodel on näha, kuidas kulgeb nende elu roosas beebimullis. 

«Ja nii mu päevad mööduvad,» kirjutab hiljuti neljandat korda emaks saanud Helen Randmets ning jagab armsaid pilte koos pisitütrega. 

«Just nii ta välja popsaski!» kirjutas kunagise mendubändi Nexus liige Helen Instagramis kaks nädalat tagasi, jagades nii lustakat fotot kui klõpsu pisitütre tillukestest jalgadest.

Elu24-le rääkis lauljatar, et sünnitus läks väga kiirelt ja hästi. «Tüdruk nautis küll maksimumaja soojas kõhus, aga kui aktsiooniks läks, siis see sujus kiirelt.» Esimesed päevad möödusid neil rahulikult ja kohanedes. «Ikka magades ja kosudes,» ütles Helen.

Lapseootusest teatas ta tänavu juunis. «Number 4,» jäi lauljatar Instagrami postitatud foto pealkirjaga tagasihoidlikuks.

«Mul see tüdrukusoov oli lihtsalt nii-nii suur,» rääkis Helen portaalile Postimees Naine. «Olen juba üheksa aastat tüdrukust unistanud. Mõtlesin, et muidu jääb kripeldama, võiks ju proovida, äkki ikka saan tütre,» jagas ta.

Randmetsade peres kasvab lisaks äsja sündinud tüdrukutirtsule kolm poega: Roben Thor (11), Marlon Frei (9) ja Joren Rei (5).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles