Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Lembelaulik Sulo lahutab abielu?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Laulja Sulo Tintse.
Laulja Sulo Tintse. Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Sulo Tintse ja tema abikaasa Reilika, kes 2004. aastal paari läksid ja vahepeal nii koos kui ka lahus elasid, on alustanud lahutusprotsessi.

«Ta tuli meie juurde, rääkis juttu ja kutsus oma seltskonnaga pidutsema. Kui märkasime tema sõrmes abielusõrmust ning selle kohta küsisime, ütles ta, et lahutab. Ta kinnitas seda meile korduvalt,» räägib Õhtulehele anonüümseks jääda sooviv allikas, kes mõni aeg tagasi Suloga Rootsi laeval kohtus.

Kui neiud temalt põhjuste kohta pärisid, jäi Sulo kidakeelseks ega tahtnud sel teemal pikemalt rääkida. «Lõbusõidule läks ta enda sõnul ka just seetõttu, et mõtted eemale saada.»

Neiu jättis Sulole aga niivõrd sügava mulje, et ta karaokebaaris talle lausa armastuslaule laulis ja armastust avaldas. «Ja ta toppis mulle oma abielusõrmust pidevalt sõrme ja kordas: «Abiellu minuga!»,» räägib neiu.

Sulo ja Reilika tutvusid interneti teel ja otsustasid kooselu kasuks juba kuu aega pärast kohtumist. Vähem kui kaks aastat kestnud kooselu järel sõudis paar 2004. aasta juulis botaanikaaia palmimajas abielusadamasse.

Märksõnad

Tagasi üles