Elektrit andev Tartu bussipaviljon. «Lapsed kõrval vaatavad, kuidas mu koer sureb.» (1)

Copy
«Koer on praegu väga nõrk, kodus ei söö joo midagi, ainult magab terve päev. Vahel joob vett, läheb tagasi magama,» ütleb Alex, kelle koer Eedeni bussipeatuses kolmapäeval elektrit sai.
«Koer on praegu väga nõrk, kodus ei söö joo midagi, ainult magab terve päev. Vahel joob vett, läheb tagasi magama,» ütleb Alex, kelle koer Eedeni bussipeatuses kolmapäeval elektrit sai. Foto: Kollaaž

«See oli nii õudne.​ Tahan, et inimesed teaksid, et see on ohtlik koht!» räägib Tartus elav Alex, kelle väikene koer pääses kolmapäeval surmasuust, kui sai bussipeatusest elektrilöögi ning võitles kümmekond minutit oma elu eest.

«Koer on praegu väga nõrk, kodus ei söö-joo midagi, ainult magab terve päev. Vahel joob vett, läheb tagasi magama...»

Kolmapäeva õhtul sai tartlane Alex kohtutava kogemuse. «See oli nii õudne.​ Tahan, et inimesed teaksid, et see on ohtlik koht!»

Umbes kella kaheksa ajal õhtul väljus Alex koos oma pisikese kääbusterjeriga Eedeni bussipeatuses bussist. Veel bussis istudes mängis Alex koeraga ja tal polnud midagi viga. «Kui tulime bussist välja, hakkas ta karjuma. Ma ei saanudki alguses aru, mis tal juhtus, äkki astus keegi jala peale, ta on mul nii väike.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles