Mida teha Pärnumaal?

Copy

Vajad ruume seminariks või kontserdiks? Peagi avatav Wasa Resort Kuurordi Seminarikeskus on kõigeks valmis

Pärnu maagilisel rannapromenaadil asuval Wasa Resortil on ettevõtetele ja ürituste korraldajatele rõõmusõnumeid! Lisaks 150 külalist majutavale neljatärni spaahotellile pakub Wasa Resort alates novembrist võimalust korraldada ka suuremaid üritusi ja kokkusaamisi, sest ajaloolise Wasa pansionaadi ruumides avatakse uhiuus Kuurordi Seminarikeskus.

Ruume jagub igale soovile ja stiilile

Kui varem oli võimalik korraldada Wasa Resort hotellis vaid väiksemaid seminare, siis alates sügise keskpaigast saab üritustele ja sündmustele kohale kutsuda korraga üle 100 inimese. Uute multifunktsionaalsete ning erineva suurusega seminariruumide hulgast leiab iga korraldaja vastavalt soovidele oma lemmiku. Juba lähitulevikus saab nii väli- kui ka siseüritusi läbi viia hübriidseminari vormis, kasutades ära kogu seminarikeskuse ja rannapargi potentsiaali, ühendades värskendava õueala ajaloolise pansionaadi ruumidega. Nii saab vastavalt aastaajale korraldada kaunil ning rahulikul rohealal ka sumedaid aiapidusid, tähistada pulmi või korraldada isegi muruniidukite näitust. Nüüdsest on töine konverentsiõhkkond tihedalt seotud ka hariva ja meelelahutusliku poolega ning külalised saavad vastavalt sündmuse iseloomule säilitada kas diplomaatilisema õhustiku või hoopiski anda ruumidele vabamas stiilis ilme ning sära.

Kui sul on ürituse idee juba olemas, siis koostöös Wasa Resortiga saad selle ellu viia - seminarid, pulmad, minietendused, töötoad, esitlused, kontserdid, suvepäevad, koolitused, sünnipäevad ja kõik teised tähistamised ning olulised sündmused ühes kohas. Kuurordi Seminarikeskus sisaldab kõike kaasaegset, mida edukaks koosviibimiseks vajad.

Uuest seminarikeskusest leiad kolm uut ruumi:

  • KONVERENTSISAAL suurusega 108 m², mis mahutab teatristiilis kuni 100 külalist.
  • OVAALSAAL suurusega 28 m², mis mahutab ümarlaua stiilis 16 külalist.
  • KOOSOLEKURUUM suurusega 35 m², mille ruumipaigutust saab vastavalt kokkuleppele muuta.

Eelmainitud uute ruumide tulekuga ei ole kadunud võimalus kasutada ka Wasa Resort hotelli hubast seminariruumi (38 m²), koosolekuapartementi (32 m²) ning restorani ajurünnakute ja meeleolukate sündmuste korraldamiseks.

Wasas kohtub ajalugu ja tänapäev

Uudne keskus tutvustab oma ekspositsioonides ja stiliseeritud interjööris Pärnu kui kuurortlinna minevikku ning pakub silmailu igale külalisele. Teekonda läbi mitme ajastu aitab luua Pärnu Muuseum, kellega koostöös pannakse kogu Wasa Resort majutustoad ja Kuurordi Seminarikeskus piltide ning disaini abil rääkima Wasa kompleksi ligi 100-aastast ajalugu.

Kõik mugavused on kiviviske kaugusel

Soovite tegusa päeva järel puhkehetke ning lõõgastust? Uus seminarikeskus on ühest küljest ühendatud klaasgaleriiga spaahotelliga ning teistelt poolt avanevad uksed otse rannaparki. Jalutuskäik mererannal või kosutav sauna- ja basseinikülastus Wasa Resort spaas teeb mõtte klaariks ning rahustab meeli.

Kui otsite Pärnus hooajalisi tegevusi, siis aitab teid Puhka Eestis veebileht, kust leiate kultuurist lõbusa meelelahutuseni midagi kogu kollektiivile või sõpruskonnale.

Mõttetöö vahele on loomulikult võimalik tellida Wasa Resort restorani köögi parimaid lõunaid ja suupisteid igale maitsele, sest lisaks spaale ning hotellile on seminariruumidel otseühendus ka restoraniga. Seega külma ilma ega vihma kartma ei pea, kuna Wasa Resorti ruumidest ja seminarikeskusest pole krõbeda pakase korral vaja kordagi lahkuda.

Uudista seminarikeskuse uusi ruume ning uuri hübriidseminari võimalusi juba täna, sest broneerimine sügis- ja talvehooajaks on juba avatud — broneeri kasvõi terve maja! Saada oma kontaktid või päring e-postile events@wasahotels.ee ning sinuga võetakse ühendust.

Lisainformatsioon https://wasahotels.ee/resort/kuurordi_elamuskeskuse-seminar/

Kohtume Wasa Resortis!

Põgenemismängud testivad ellujäämisoskuseid

Põgenemismängud tekitavad närvikõdi ning annavad võimaluse proovile panna oma nutikust ja koostööoskust - Pärnus organiseeritakse reaalelulisi põgenemismänge Pärnu vanglas ja Mai keskuses.

Põgenemismängud on eri temaatika ja lähenemisega. Põhimõte on selline, et osalejad lukustatakse ruumi ja nad peavad leidma lahenduse, et välja pääseda. Tuleb kasutada oma leidlikkust.

Põgenemistubade mängude kestuseks on Pärnu vanglas 2-2,5 tundi. Mai keskuse põgenemistoa mängud on erinevadel teemadel ning mängud kestavad tund aega.

Põgenemismäng on ideaalne võimalus oma klassi, kollektiivi, pere ja sõpradega aega veeta – see on kui kaasahaarav ja grupitööd nõudev adrenaliinipomm, mis käivitab ellujäämise intinktid.

Põgenemistubade korraldajad on näinud, kuidas ürituse käigus inimesed muutuvad lähedasemaks, hakkavad paremini läbi saama või lähevad hoopis tülli. Erinevad teemad avardavad aga maailmapiltigi. Mai keskuse põgenemistubades toimuvad eluliselt õpetlikud päästeameti põgenemistoad, aga on mänge teemadel Maniakk, Vihatuba, Hukkamiskamber, Missioon Kuuba kriis.

Mängida suudavad iseseisvalt juba ka 12aastased. Samas on nad pidanud sünnipäevi ka 10aastastele, kus korrigeeriti väljapääsu kergemaks. Kõige vanem põgeneja on olnud 78aastane, kus mängujuht pidi vahepeal tuppa tulema ja teksti lugema, kuna prillid ununesid maha.

Ühes Mai keskuse põgenemistoas saab väljapääsu otsida kuni kuus inimest, Pärnu vangla põgenemistoas grupi suurusele piiranguid pole – vastu on võetud korraga ka 40-70 inimest. Ja kuigi kõige kuumem hooaeg on põgenemistubade korraldajatel suvel, siis toimib tegevus aastaringselt.

Talvekuudel avaneb Pernova Loodusmajas võlumaailm

Talvekuudel muutub Pernova Loodusmaja maagiliseks ja muinasjutuliseks võlumaailmaks. Õuel on avatud valguspark, kus tuledes säravad loodusskulptuurid ja metsatukk on ehteis. Majas sees lisab pühadehõnguline atmosfäär külastusele erilise nüansi.

Detsembrikuus on Pärnu Loodusmajas lisaks tavapärastele näitustele üles seatud maja jõulumäng – külastajatel avaneb võimalus tutvuda omal käel ja vabas tempos Loodusmaja elanikega ning lahendada vihjete abil päkapikuraja ülesanne. Tänutäheks ootab nutikaid administraatori juures väike üllatus.

Pernova Loodusmaja on kogupere külastuskeskus. Näitused, kerakino, talveaed, filmi- ja helidekoobas pakuvad uusi teadmisi ja avastamist nii väikestele kui suurtele.

31. jaanuarini saab tulla nautima õue peal muinasjutulist talvevalguse promenaadi: valguspark on avatud iga päev kella16-21 ning selle külastamine on tasuta. Pühade ajal on Loodusmaja kompleks suletud ning lahtiolekuaegade info leiab kodulehelt, Facebookist ja Instagramist.

Laupäeval 17.detsembril pakutakse õuel huvilistele meelelahutust: kell 17 algab pereprogramm „Jõulud ajas” ning kell 18 kultuuriprogramm. Avatud on jääkohvik!

Copy
Tagasi üles