ARMAS KLÕPS ⟩ Perega Ameerika jalgpalli nautimas: Grete Griffin põrutas koos abikaasa ja lastega rahvusvahelisele võistlusele

Elu24
Copy
Grete Griffin.
Grete Griffin. Foto: Instagram / @gretegiii

Grete Griffin on koos perega lennanud Mehhikosse, et kaasa elada pealinnas toimuvale rahvusvahelisele NFLi võistlusele.

Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin on abielus ​USA profisportlase Robert Griffin IIIga, kes on Ameerika jalgpalli profiliiga (NFL) mängija. Seetõttu on perekond pakkinud asjad ja reisinud päikeselisesse Mehhikosse. Nimelt toimuvad NFLi rahvusvahelise sarja Mehhiko mängud riigi pealinnas Méxicos Estadio Azteca staadionil.

Grete ja Robert lastega Mehhikos
Grete ja Robert lastega Mehhikos Foto: Kuvatõmmis Instagramist

«Perekond Mehhikos,» kirjutab Grete pildi juures, kus lapsevanemad poseerivad koos tütarde Gloria ja Gameyaga jalgpalliväljakul.

Türilt pärit Grete Griffin läks 2012. aastal USAsse õppima ja tutvus seal oma tulevase abikaasa, Ameerika jalgpalli profiliiga mängija Robert Griffin IIIga. Paar abiellus 2018. aastal ja nende peres kasvab kaks tütart: 2017. aastal sündinud Gloria ning 2019. aasta septembris sündinud Gameya. Robertil on esimesest abielust ka 2015. aasta mais sündinud tütar Reese.

Grete Griffini õde on Grit Šadeiko, kes on samuti Eesti seitsmevõistleja ja ka 2011. aasta Euroopa noorte meister seitsmevõistluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles