Muusik Inger langetas raske otsuse: igal sõidul tuleb teha muutusi ja pause

Getter Trumsi
, tegevtoimetaja
Copy
Inger Fridolin
Inger Fridolin Foto: Remo Tõnismäe

Muusik Inger avaldas ühismeedias, et keskendub nüüdsest täielikult muusikale. Otsus tähendab aga seda, et Inger lõpetas töö jalgpalluri ning treenerina.

Inger avaldas isiklikul Instagrami kontol, et on nüüdsest täielikult pühendunud muusikukarjäärile.

Seetõttu langetas ta otsuse panna jalgpalliga seotud ametid maha. «See on olnud üks uskumatult äge teekond, mis on kestnud terve minu elu. Ma olen tänulik kõigile mängijatele ja treeneritele, kes on mind sel teekonnal edasi viinud, õpetanud, inspireerinud ning selles kõiges rõõmu toonud,» kirjutas Inger ühismeedias.

Ta lisas: «See on olnud üks paganama vinge sõit! Nii Viimsi MRJK kui ka FC Flora on olnud minu koduklubideks, kus olen saanud kätt proovida nii mängija kui ka treenerina. Aitäh ka Eesti noorte koondise treeneritele minusse uskumast!»

«Eks igal sõidul tuleb teha muutusi ja pause ning hetkel olen otsustanud, et panen treeneri- ja jalgpalluriameti pausile, et pühenduda täielikult muusikale,» avaldas ta raske südamega.

«Jalgpall on ja jääb alati minu südamesse ning sellest ma lõplikult lahti ei lase! Jään ootama hetki, kus saan oma noori näha Eesti koondise või teiste riikide särgis mängimas ning hoian neile igati pöialt,» ütles ta.

Lõpetuseks tänas ta kõiki, kellega ta on jalgpalliga seotud karjääri jooksul kohtunud: «Kallistan teid soojalt ning uute nägemisteni!»

Selle aasta kevadel tuli Inger välja esimese minialbumiga, millel on kokku viis lugu, sh «Lose My Mind». Ta avaldas Elu24-le antud intervjuus, et 23-aastase muusiku jaoks on uue loominguga lagedale tulek suur julgustükk, mis on samal ajal vabastav. Laulja tunnistas, et saab lõpuks muusika kaudu näidata inimestele tõelist Ingerit.

Muusikuna jõudis Inger avalikkuse ette 2017. aastal Noortebändi võistlusel. Kaks aastat hiljem osales ta esimest korda Eesti Laulul ning jõudis finaalis kuuendale kohale. 2020. aastal pääses ta taas Eesti Laulu finaali ja jäi kaheksandaks.

Kas kolm on kohtu seadus, selgub Eesti Laul 2023 võistlusel, kui Inger astub võistlustulle poolfinaali jõudnud looga «Awaiting You».

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles