Stefan otse haiglavoodist: tunnen ennast paremini kui paar päeva tagasi

Elu24
Copy
Laulja Stefan sattus kopsupõletikuga haiglasse.
Laulja Stefan sattus kopsupõletikuga haiglasse. Foto: Kuvatõmmis ETV saatest

Laulja Stefan Airapetjan avaldas möödunud nädalavahetusel, et sattus tugeva kopsupõletiku tõttu haiglasse. Esmaspäeval andis laulja otse haiglavoodist intervjuu, kus tõdes, et korraks tuli haigusnähtude pärast ka hirm peale.

Selle nädala esimeses «Ringvaate» saates rääkis kopsupõletikuga haiglasse sattunud Stefan otse erapalati haiglavoodist. «Mina tunnen ennast okeilt. Tunnen ennast paremini kui paar päeva tagasi, seda kindlasti,» kinnitas Stefan saatejuht Marko Reikopile. «Doktorid ütlesid, et läheb aina paremaks, nii et see on positiivne,» lisas Stefan naeratusega.

Küsimusele, kuidas kõik juhtus, vastas Stefan, et väga huvitavalt. «Ühel hetkel oli hästi nõrk olla, siis järsku oli palavik 40 ja siis pikutasin paar päeva. Siis läksime tegime veretesti ja põletikutase oli hästi kõrge. Arstid üllatusid, et kuidas nii järsku.»

Stefan sai koduseks raviks antibiootikume, kuid kolm-neli päeva hiljem oli põletikutase veelgi kõrgem. «Selle peale pandi mind haiglasse, nii et siin ma olen. Sellest hetkest, kui ma tulin haiglasse ja mulle pandi antibiootikumi otse veeni, siis peale seda hakkas minema kõik paremaks,» kinnitas ta ja lisas, et tervis on tähtsam kui esinemised, sest neid tuleb kindlasti veel.

«Muidugi ma pean olema tugev isa. Ma ei taha, et laps tuleb samal ajal, kui ma vedelen voodis, nii et selle mõttega tuleb kindlasti ennast jalule saada.»

Laulja tõdes, et oli ka veidi ehmunud, kuna kõrge palavik kestis üsna kaua. Eriti murelikuks tegid Stefani isa hoiatused, et ta jälgiks palavikku ka öösel, et see ei tõuseks. «Jälgisin hästi korralikult, see oligi vist kõige hirmsam.»

Haiguse tõttu on Stefanil ära jäänud paar esinemist välismaal, üks Kölnis ja teine Albaanias. «Aga vähemalt on mul tervis olemas praegu,» lisas laulja lootusrikkalt.

Stefan ütles «Ringvaates», et haiglas nägi ta ka esimest lund ja tal oli väga kahju, et ta seda rõõmu kellegagi jagada ei saanud. Õnnelikuks on teinud lauljat aga see, et fännidele meeldib tema uus singel ja see on väga menukas.

Kümme päeva tagasi Youtube'is avaldatud «Kiri külmkapi peal» on tänaseks kogunud ligi 60 000 vaatamist ning on teisipäeva hommikul muusikavideote seas üks populaarsemaid.

Teisipäeva hommikul jagas Stefan ühismeedias rõõmustavat uudist, et saab kodusele ravile. 

Peagi isaks saav Stefan kirjutas pühapäeval Instagramis, et viibib Ida-Tallinna keskhaiglas, sest juba nädala kestnud kopsupõletik ei tahtnud taanduda.

«Vahepeal tundus, et asi hakkab paremuse poole minema, kuid testi tulemused näitasid teisiti. Mind suunati haiglasse, sest põletikunäitajad olid liiga kõrged,» selgitas Stefan paar päeva tagasi.

Laulja tänas tervishoiutöötajaid, kelle abil oli tema seisund stabiliseerunud. «Nüüd on olukord sealmaal, et saan voodiserval istudes ja naeratades öelda, et vahel tuleb võtta aeg maha, muidu üks hetk teeb seda keha teie eest,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles