KURB MÜSTEERIUM Hukkunud poisi klassikaaslased: me ei saa kunagi teada, miks ta siit vette kõndis (8)

Copy
Üksik noormees, kes vaatas sadamas kaugusesse.
Üksik noormees, kes vaatas sadamas kaugusesse. Foto: Elu24, Annaliisa köss

Esmaspäeva pärastlõunal leiti jäisest mereveest reede ööl vastu laupäeva kadunuks jäänud 18-aastase Simoni surnukeha. «Me ei saa kunagi teada, miks ta siit kai pealt vette kõndis,» ütlevad poisi klassikaaslased, kes tulid pärast šokeerivat teadet noormehe uppumispaiga juurde küünlaid tooma.

Pärast kaks ööpäeva kestnud otsinguid vapustas esmaspäeva pärastlõunal kell 15.05 kogu Eestit teade 18-aastase Simoni surnukeha leidmisest jäisest mereveest. Tund aega hiljem valitseb Noblessneri sadamas vaikus, kuulda on ainult üksikuid samme. Simoni uppumispaiga lähedale on poissi mälestama tulnud tema klassikaaslased. Nad asetavad sinna soojalt ja eredalt põlevad küünlad, mis noormeeste lahkudes jäävad kai äärde kadunud sõbra mälestuseks.

Simoni klassikaaslastele tuli tema kadumine kui välk selgest taevast, sest nemad reedeõhtusel peol ei osalenud ning nad polnud ka teadlikud, kellega sõber seal viibis. «Me ei tea, miks ta siit kai pealt vette kõndis, ja me ei saa seda mitte kunagi teada,» sõnavad kurbade nägudega noored. Rohkem nad rääkida ei soovi ning suunduvad Noblessneri sadamast Arsenali keskuse poole oma kodudesse.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles