FOTOD KOHAPEALT ⟩ Ööl vastu laupäeva kadunuks jäänud Simoni surnukeha leiti Noblessneri sadamast

Copy
Foto: Konstantin Sednev

Ööl vastu laupäeva, 19. novembril jäi Tallinnas teadmata kadunuks 18-aastane Simon. Täna hommikul algas otsingute kolmas päev ning jätkati otsimist Noblessneri sadamas. Pärastlõunal kell 15.05 kinnitas PPA kommunikatsioonispetsialist, et Simoni surnukeha leiti veest.

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonispetsialist Kristjan Lukk ütles 21. novembri hommikul, et otsinguid alustati uuesti täna kell 9 ning Simonit otsiti endiselt Noblessneri piirkonnast, mille kaamerast oli näha, et noormees oli kukkunud vette. Kas ta ka välja sai, seda kaamerapilt ei näidanud. «Otsitakse sadamast ja veest. Ühtegi paremat juhtlõnga pole meile seni laekunud,» tõdes Lukk hommikul. «Veest otsitakse praegu sonari ja allveerobotiga. Töö läheb edasi ja rohkemat praegu teada ei ole.»

Esmaspäeval kell 15.05 kinnitas Lukk Elu24-le, et otsingute tulemusena leiti Simoni surnukeha Noblessneri sadamast.

Foto: Konstantin Sednev

Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Karl Kalda täpsustas, et kella 12.30 ajal märgati roboti abil vees inimest meenutavat kuju. Kella 14.30 ajal tõid tuukrid veest välja surnukeha, kelleks osutus paraku kadunud Simon. «Kuigi noor inimene kaotas elu, saime vähemalt otsingutega anda lähedastele teadmise sellest, mis Simoniga juhtus,» lisas Kalda. «Hea meel oli näha, kui paljud inimesed soovisid otsingutel kaasa aidata. Vabatahtlikud olid otsingute algfaasis meile suureks abiks. Täname ka sadama personali, kes oli igati koostöövalmis. Samuti toetasid otsijaid sadama piirkonnas töötavad inimesed.»

Foto: Konstantin Sednev

SA Kadunud tegevjuht Aare Rüütel ütles hommikul, et otsimisega tegeles vaid politsei. «Otsinguala on konkreetne. Kahekesi seal korraga vee all toimetada ei saa. Politsei tegutseb seal aktiivselt praegu,» lisas Rüütel.

Ööl vastu laupäeva, 19.11.2022 jäi Tallinnas teadmata kadunuks 18-aastane Simon. Ta lahkus ööl vastu 19. novembrit kella 00.10 paiku oma sõpradest klubi Hollywood juures kavatsusega liikuda jalgsi oma koju Kopli-Sitsi piirkonda Põhja-Tallinnas. Koju aga noormees ei jõudnud ja sellest ajast ei olnud tema lähedased ega koolikaaslased Simoniga kontakti saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles