Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ARMAS HETK Jüri Ratas avameelselt abikaasast: leian sinus endiselt uusi külgi, mida armastada

Copy
Peaminister Jüri Ratas ja Karin Ratas.
Peaminister Jüri Ratas ja Karin Ratas. Foto: Raigo Pajula / Arno Mikkor / Vabariigi Presidendi Kantselei

«Pea 18 aastat tagasi armusin Sinu säravasse naeratusse,» kirjutas Jüri Ratas nädalavahetusel avameelselt ühismeedias.

Poliitik Jüri Ratas on abikaasa Kariniga koos olnud pea 18 aastat ja alles hiljuti tähistas paar 17. pulma-aastapäeva. Nüüd novembris oli Karini sünnipäev, mille puhul postitas Jüri ühismeediasse südamliku postituse.

«Armas hetk eilsest abikaasa sünnipäevast! Palju õnne, kallis Karin! Sa oled armastav ema ja imeline abikaasa,» alustas Jüri siirast postitust.

Ta lisas: «Mu parim sõber ja suurim tugi, kes on alati minu kõrval nii õnnestumistes kui ka keerulistel hetkedel. Pea 18 aastat tagasi armusin Sinu säravasse naeratusse, Sa oled lahke ja armas, ning isegi kui aastad mööduvad, siis leian Sinus endiselt uusi külgi, mida armastada.»

Avameelse postituse lõpus tõdes Jüri, et neil on Kariniga ilus perekond ja neli toredat last. «Ma olen selle üle nii tänulik ja hindan iga koos perega veedetud hetke. Aitäh, et oled toonud minu ellu nii palju armastust.»

24. septembril tähistasid Jüri ja Karin Ratas 17. pulma-aastapäeva. 2018. aasta septembris sündis paarile neljas laps, poeg Holger. Nende peres on veel tütar Mariell ning pojad Oliver Jüri ja Robin Roger.

Tagasi üles