Kitarrivirtuoos Francis Goya jagab Solarises autogramme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francis Goya
Francis Goya Foto: SCANPIX

7. märtsil kell 18 jagab Solarise aatriumis autogramme maailmakuulus kitarrivirtuoos Francis Goya. Romantilise kitarrimuusika legend esineb naistepäevakontserdiga Nokia Kontserdimajas 8. märtsil.

Francis Goya kutsus endaga lavale musitseerima rea tuntud eesti muusikuid. Muuhulgas astuvad Goyaga üles basskitarril Raul Vaigla, lööklippidel Reigo Ahven, flöödil ning klahvpillidel Tarvi Jaago.

Naistele ja armastusele pühandatud Tallinna kontserdil «Woman in Love» saab muuhulgas kuulata Raimond Valgre tuntuimaid armastuslaule Francis Goya interpreteeringus.

Mitu aastakümmet üliedukat karjääri teinud Goya saabub Eestisse tuuri «Woman In Love» raames.

Francis Goya on katsetanud paljude muusikastiilidega, kuid enim on ta tuntud romantiliste-, hispaanialike ja ladina-viiside interpreteedina.
Artisti lemmikpilliks on läbi aastate jäänud klassikaline kitarr, mille käsitlemises on Goya maailma üks professionaalsemaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles