Mari Jürjens: ma loodan, et ta teadis, kui väga armastati teda ennast!

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Riho Sibul.
Riho Sibul. Foto: Kuvatõmmis videost

Täna lahkus meie seast armastatud muusik ja helilooja Riho Sibul, keda sõbrad ja tuttavad meenutavad ikka hea sõnaga. Näitlejale, lauljale ja laulukirjutajale Mari Jürjensile oli Sibul väga oluline inimene.

Mari Jürjens ja Riho Sibul musitseerisid tihti koos, neil oli ühiseid kontserte, mida käisid kuulamas tuhanded inimesed. Viimane selline kontsert toimus alles kuu aega tagasi Tartus Jaani kirikus koos Eesti Keeltega.

«Tänasin ja rõõmustasin, et taas temaga koos laulda saan. Istusin laval tema kõrval ja tundsin külmavärinaid, kui kogesin, mil moel ta taas ennast vaikselt ja üdini muusikasse laotas ja selle sees elas,» kirjeldab Jürjens.

Jürjensi sõnul oli Sibul erakordne looja, kes hindas ja hoidis väga oma sõpru. Sõprade keskel oli ta olnud humoorikas ja sooja olemisega. «Ma loodan, et ta teadis, kui väga armastati teda ennast!»

«Olles muidu üsna melanhoolse meelelaadiga inimene, tajusin ma, kui väga ta vajas muusikat, et seda kõike endas väljendada. Muusika kõrval hindas ta väga ka luulet ja teksti. Tsiteeris peast talle olulisi autoreid,» kirjeldab Jürjens Riho Sibulat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles