«Põletikunäitajad on liiga kõrged.» Halvenenud tervis viis Stefani haiglasse

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Stefan Airapetjan
Stefan Airapetjan Foto: Konstantin Sednev

Stefan andis sotsiaalmeedia vahendusel teada, et viibib tugeva kopsupõletiku tõttu Ida-Tallinna keskhaiglas. Vaatamata halvenenud tervisele on lauljal naeratus näol, sest fännid on tema uue loo hästi vastu võtnud.

Peagi isaks saav Stefan Airapetjan kirjutas Instagramis, et viibib Ida-Tallinna keskhaiglas, sest juba nädala kestnud kopsupõletik ei tahtnud taanduda.

«Vahepeal tundus, et asi hakkab paremuse poole minema, kuid testi tulemused näitasid teisiti. Mind suunati haiglasse, sest põletikunäitajad olid liiga kõrged,» selgitab Stefan.

Laulja tänab tervishoiutöötajaid, kelle abil on tema seisund nüüdseks stabiliseerunud. «Nüüd on olukord sealmaal, et saan voodiserval istudes ja naeratades öelda, et vahel tuleb võtta aeg maha, muidu üks hetk teeb seda keha teie eest,» lisab ta.

Stefani sõnul annavad talle palju rõõmu ja jõudu tema fännid, kes on uue loo hästi vastu võtnud ja andnud positiivset tagasisidet. «Nii hea on näha, kui hästi on uus lugu vastu võetud nii raadios kui ka internetis. Ootan juba, et saaks lavale ja laulda seda koos teiega.»

Kahjuks ei saa ta tervisliku seisundi tõttu aga osa võtta Albaania saatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles