KAOTAS HÄÄLE Lauljatar Rita Ray kaotas oma esimese albumi tõttu võime laulda. «Elu ongi kui Ameerika mäed.»

Chrislin Metsanurm
Copy
Rita Ray
Rita Ray Foto: Kuvatõmmis saatest

Lauljatar Rita Ray jagab, kuidas debüütplaat röövis temalt hääle. Seetõttu tuli tänavune aasta vastu võtta vaikides. «Häälepaelad ei sulgu enam tavapäraselt ning hääl kaob justkui ära,» avaldas ta saates «Hommik Anuga».

Pühapäevases saates «Hommik Anuga» käis külas lauljatar Rita Ray, kes esitles uut muusikat ning jagas seika, kuidas esimene plaat tema elu jäädavalt muutis. Täpselt kolm aastat tagasi nägi ilmavalgust lauljatari debüütalbum, mis nõudis kõrget hinda, sest peale selle ilmumist oli Rita hääl täiesti katki. «Pärast esimese albumi esitlust oli mul jube veider tunne, sest juba esitluste ajal jäin ma köhaviirusesse, mis viis mind järjest allapoole,» nendib ta.

Nii võttiski lauljatar tänavuse aasta vastu ilma hääleta, sest ta oli häälepaelad ära köhinud. «See oli ebanormaalne,» räägib ta, lisades, et tekkis häälepaelte sulgusdefekt. See tähendab, et häälepaelad ei sulgu enam tavapäraselt ning hääl kaob justkui ära. «Seetõttu ei ole ka enam ühtset tooni ja kurgus on pidevalt selline tunne, et tahaks köhida,» selgitab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles