Päästame päästjaid ⟩ Genka ja Paul Oja astuvad üles vabatahtlike päästjate toetuseks

Elu24
Copy
Alansi vabatahtlikud päästjad
Alansi vabatahtlikud päästjad Foto: Rain Nirgi

Sel pühapäeval, 20. novembril annavad Genka ja Paul Oja Harjumaal Kõuel asuvas Siidrifarmis heategevusliku kontserdi «Päästame päästjaid», mille kogu tulu läheb Eesti ühele hinnatuimale vabatahtlike päästeüksusele.

«Alansi Vabatahtliku Päästeseltsi päästjad on eriti hinnatud maastikupõlengutega võitlejad. Aga ilma uue paakautota oleks iga põlenguga võitlus kordades raskem,» selgitas ürituse eestvedaja Aivar Kuusk kuidas pühapäevane heategu aitab suurendada päästevõimekust kogu Kesk-Eesti piirkonnas.

«Nüüd olemegi omadega sealmaal, et päästjad ise vajavad päästmist. Pühapäeval läheb iga viimne kui sent nende toetuseks,» sõnas Kuusk, lisades, et Siidrifarmis toimuval heategevuslikul perepäeval saab näha ka päästetehnika demonstratsiooni ja grillidel valmivad maitsvad suupisted.

Heategevusliku perepäevaga alustatakse Siidrifarmis pühapäeval, 20. novembril kell 14:00 päästetehnika demonstratsiooni ja tulekustutus- ja ohutustehnika õpitoaga. Kuumaks aetakse Eestis väljatöötatud DreamFire keraamilised grillid, millel valmistatakse erinevaid maitsvaid suupisteid.

Genka ja Paul Oja kontsert algab kell 16.00. Täispilet maksab 20 eurot ja õpilasele 10 eurot. Piletid on saadaval ka eelmüügist Piletitasku kaudu ning 100% kontserdi tulust läheb Alansi vabatahtlikele päästjatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles