UHKE Kaunim kui ilusaim unenägu! Tiffany Trump näitab videot oma pulmapäevast

Elu24
Copy
Donald Trumpi tütar Tiffany Trump
Donald Trumpi tütar Tiffany Trump Foto: Chris Kleponis, Scanpix

Äsja abiellunud Tiffany Trump ja Michael Boulos jagavad sotsiaalmeedias imelist videoklippi oma pulmapäevast.  

Tiffany Trump ja tema Liibanoni päritolu miljardärist abikaasa Michael Boulos pidasid möödunud laupäeval erakordselt suursuguse pulmapeo, mis toimus Donald Trumpile kuuluvas Mar-a-Lago mõisas Floridas. Tiffany kleit, mille disainis Liibanoni moelooja Elie Saab, oli kaunim kui mistahes muinasjutuprintsessil. 

Pärast pulmi levib veebis arvukalt pilte noorte tähtsast päevast, mis lummas oma iluga. Vaid mõned päevad enne pulmi oli pruut väga mures, kuna Floridat tabas orkaan Nicole ähvardades pulmapeo ära jätta. Pulmapäevaks õnneks torm vaibus ja Tiffany sai pereliikmete ja sõpradega abiellumist tähistada. 

«Tiffany on väga oodanud suure pulma planeerimist,» jagas allikas pulmade eel. «Tema kihlatu on pärit väga jõukast perekonnast, ta on ise väga jõukast perest ja nad tahavad, et kõik nende sõbrad üle kogu maailma oleksid seal.» Pulma oli kutsutud 500 külalist.

Nagu videost näha, on pulmapaik kaunim kui unelm. Tiffany iseloomustab pulmapäeva kui kõige maagilisemat päeva oma elus. «Armastan sind igavesti,» ütleb Michael pulmapiltide juures, mida jagab oma Instagramis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles