Telemängu «Ma näen su häält» nõunikud ei saa enam rahulikult kontserdilgi käia: see saade on meid muutnud!

Elu24
Copy
Nõunikud
Nõunikud Foto: Rauno Liivand

Eesti televaatajate pühapäevaõhtuses programmis end kindlalt sisse seadnud suursõu «Ma näen su häält» üllatab sel nädalal enneolematute karakteritega. Teiste seas astub lavale laulja, kelle nõunikud tituleerisid kohalikuks Billie Eilishiks ja kelle etteaste paneb stuudios viibijad suisa ahhetama.

Saates tunnistavad nõunikud, et mäng on läinud üha keerulisemaks, sest suurepäraseid lauljaid ja teesklejaid on Eestis rohkem, kui oleks osanud arvata. Samuti lisavad nad, et andekate inimeste rahva ette toomine on äärmiselt tänuväärne ja pakub rõõmu nii uutele talentidele kui ka publikule.

Isiklikust küljest tunnevad nõunikud, et saade on neid tõsiselt muutnud, sest enam ei saa rahulikult kontserdilgi käia. «Mina kipun automaatselt jälgima esinejate liikumist, hingamist ja neelamist,» ütleb Tõnis Niinemets.

Sama käitumismustrit on enda juures täheldanud ka humorist ja melomaan Mart Juur, kelle sõnul on saade tema mõttemaailma täiesti segi pööranud. «Vaatasin televiisorist Ivo Linna juubelikontserti ja kui Iff tuli lavale, püüdsin ära arvata, kas ta oskab laulda või mitte,» naljatleb Juur.

Foto: Kanal 2

Külalisnõunikuna paneb end sel korral proovile ansambli Shanon solist Taavi Immato, kes lubab valikute tegemisel lähtuda oma sisetundest.

Foto: Kanal 2

Arvajateks on seekord tegusad Haapsalu noored Sten Põld ja Getter Leppikson, kes on tõelised saate austajad. Päästjaks õppiv Sten ja iluvaldkonnas töötav Getter plaanivad võidu korral paigutada auhinnaraha ühise kodu remondifondi.

Foto: Kanal 2

Televaatajaid asuvad naerutama ja üllatama Juuksur, Golfar, Päästja, Kosmosefänn, Illustraator, Asendusõpetaja ja Ooperilaulja. Kes neist oskab laulda ja kes osutub teesklejaks, selgub juba pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles