TÄNULIK ⟩ Silvia Ilves nautis Pariisi ja leidis koju saabudes eest üllatuse

Triin Roos
, ajakirjanik
Copy
Tšellist Silvia Ilves
Tšellist Silvia Ilves Foto: Erakogu

Tšellist Silvia Ilves põrutas kaheks päevaks Pariisi ja kogus seal palju positiivseid elamusi. Reisil juhtus ka äpardusi, näiteks kaotas Silvia ära oma rahakoti koos dokumendiga, kuid õnnekombel sai selle tagasi. Koju jõudes ootas teda ees armas üllatus. «Liiga palju ilusaid emotsioone. Üle hakkab ajama,» ütleb muusik, olles siiralt tänulik kõige eest, mis tal on. Silvia avaldas Elu24-le, et see reis oli vaikus enne tormi ning nüüd tuleb metsikult tööd teha.

Silvia Ilves jagab sotsiaalmeedias suurt rõõmu, mida pakkus talle 15.–17. novembrini kestnud reis Pariisi. «Oh, c'est la vie! Need harukordselt põnevad kaks päeva Pariisis. Elu taas üllatab ning üha võimsamalt. Ja seda ma ütlen, et mida aeg edasi, seda julgemalt emban ma oma eluteed, armastan riskida, väljakutseid vastu võtta ning selle eest saatus armastab ja hoiab mind veelgi rohkem,» avaldab Silvia, kes on väga tänulik eriliste inimeste eest tema ümber. «Mind ümbritsevad lihtsalt erilised inimesed. Ma tean lihtsalt väga hästi, mida elus kogeda soovin, tean, kuidas oma naisenergiat toita. Ja ma tean, mis mind õnnelikuks teeb, ning saatus näitas mulle taas kord, et kõik raskused ning väljakutsed pööratakse selle pöörase naisehakatise elus tema kasuks.»

«Te, head inimesed, kes te suuremat või väiksemat rolli mu elus mängite, olete põhjus, miks Silvia südames kirjeldamatut tänu tunneb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles