FOTOD JA VIDEO ⟩ Enneolematu retropeo korraldaja Andres Puusepp: nii suurt stiilipidu pole Eestis varem nähtud

Copy
17.11.2022, Tallinn, Saku suurhall. Retroland 2022. Valmistumine peoks.
17.11.2022, Tallinn, Saku suurhall. Retroland 2022. Valmistumine peoks. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Saku Suurhallis käis täna vilgas sagimine, sest juba homme, 18. novembri õhtul leiab seal aset enneolematu retropidu, millesarnast pole Eestis varem nähtud.

18. novembril pannakse Saku Suurhallis püsti Eesti ägedaim stiilipidu – Retroland 2022 –, mis toob kokku mõnusad retrohitid ja superstaarid üle kogu maailma. Saku Suurhall muutub üheks õhtuks tõeliseks retromaaks, kust lisaks muusikale ei puudu ka ajastule vastavad tegevused ja maitseelamused.

Ürituse peakorraldajad Andres Puusepp ja Indrek Sarrap ütlesid Elu24-le antud intervjuus, et ka peole saabujad võiksid ennast stiilselt riidesse panna. «Aga kui ei, siis ei juhtu ka midagi. Võib ka täiesti tavaliste riietega tulla,» märkis Puusepp.

Indrek Sarrapi arvates on aga kõik riidepoed praegu 90ndate rõivaid täis. «Mida iganes selga paned, peaks okei olema,» sõnasid mehed naerdes.

Laval näeb aga selliseid ajastu megastaare nagu Vengaboys, kes siiamaani mööda maailma tuuritab, Rednex ja Mr. President. Kodumaistest artistidest astub üle 15 aasta taas lavalaudadele ainult üheks õhtuks lauluhääled soojendanud N-Euro, samuti võivad rõõmustada kõik Nancy, Caateri, Mari-Liisi ja Mr. Happymani fännid. Tulekul on ka üllatusi, mida mehed ei reeda, küll aga lubavad nad ajale täielikku tagasikäiku! 

Keda ja mida retropeol veel näha ja teha saab, vaata videost:

Andres Puusepa sõnul lööb ürituse rahvani toomisel kaasa ligi kolmsada inimest, kes töötavad kolm ööd-päeva, et tagada parimad elamused. «Täna öösel hakkavad programmeerijad valgust paika sättima, homne päev möödub juba soundcheck'ide tähe all,» lisas peakorraldaja. «Lava ette tulevad Ladad, lae alla tõmmatakse diskokerad ja sellest siin saab purskkaev,» viitab ta dekoratsioonidele, mis õige pea paika saavad. 

Vaata Saku Suurhalli muutumist retromaaks galeriist:

Retroland 2022 ürituse piletid ja lisainfo Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles