VIDEO ⟩ Polegi hunt? Eesti artisti uus lugu kuulutab, et Eesti rahvusloom on peoloom!

Triin Roos
, ajakirjanik
Copy
Hundi esinemine Rakveres.
Hundi esinemine Rakveres. Foto: Erakogu

Hunt andis välja uue singli pealkirjaga «Lõvi süda». Lugu on patriootlik ning kannab sõnumit, et eestlastel tuleks kokku hoida, mitte omavahel tülitseda. «Me peame kokku hoidma, kuna meid on vähe ja meil on üksteist vaja,» ütleb muusik, kes leiab, et see laul võiks kõlada ka laulupeol.

Hunt ehk kodanikunimega Andrus Muld avaldas uue loo «Lõvi süda», mis on inspireeritud Eestist ja eestlastest. «See on midagi teistsugust ja igaüks tunneb ehk natuke ära ennast või oma kodukoha,» ütles Hunt Elu24-le. Oma lemmikkohana Eestis toob ta esile Tartu.

Andrus Muld ehk Hunt
Andrus Muld ehk Hunt Foto: Erakogu

«Kindlasti on Eesti üldse minu lemmikpaik. Ta on küll väike, meid on vähe, aga siin on hea elada. Arvan, et meie rahvas on tubli ja meil on oma head ja vead. Eriti tahaks suunata tähelepanu poliitikale ja viimase aja poliitikute käitumisele üldiselt, mis jätab tugevalt soovida omavahelises läbisaamises,» rääkis Hunt.

«Me peame kokku hoidma, kuna meid on vähe ja meil on üksteist vaja.»

Muusik leiab, et me kõik saame olla üksteisele eeskujuks ja normiks võiks olla see, et eestlane suhtub oma kaasmaalasesse hästi.

«See laul võiks kõlada laulupidudel, kuna aitab kaasa ühtekuuluvustunde loomisele,» arvab muusik. YouTube'is laulu kommenteerinud Kaisa leiab samuti, et see võiks olla laulupeo repertuaaris. «Eesti uus hümn,» ütleb Kaisa.

Oma lugude sõnad kirjutab Hunt ise. Ühel varasemal lool «Nostalgia» on YouTube'is koguni 1,3 miljonit kuulamist. Peagi ilmub ka muusiku kolmas album, kus peal on parimad lood.

Lugu «Lõvi süda» algab sõnadega: «Eesti rahvusloom on peoloom, lõvi süda rinna sees.»

Kuula lugu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles