Pärnumaa noortebändid astusid võistlustulle

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Echo Plant on hoos.
Echo Plant on hoos. Foto: Ants Liigus

Eile õhtul toimus Pärnu kuursaalis kohaliku noortebändide konkursi "Proovikas" eelvoor, mis tõi kokku muusikahuvilised noored kogu maakonnast.


Eile üles astunud 11 bändist valis žürii lõppvooru kuus bändi, need on Previous Last, T:69, Joseph Inch, Alloy Indefinite, 6th Yard Posse ja When The Glory Fades. Peale selle esineb lõppvoorus eilne publiku lemmik Ann Maverick.



„Rohkem kui 300 külastaja eest üles astunud noorebändide taseme pärast häbenema ei pidanud,“ rääkis "Proovika" programmijuht Risto Tamm. „Rõõmustab, et aasta-aastalt on konkursi tase paranenud. Bändid on muutunud eripalgelisemaks ja esindavad igasuguseid muusikastiile.“



Proovikas on Pärnu linna ja maakonna noortebändide konkurss, mille eesmärk on tutvustada Pärnu maakonnas tegutsevaid noorteansambleid ja mis annab noortele artistidele võimaluse esineda.



Selle aasta parim kohalik noortebänd valitakse 15. veebruaril Endla teatri Küünis. Peaauhind on 10 000 krooni, peale selle ootavad finaliste arvukad eripreemiad kaupluselt Muusik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles