Geeniusi, veidrikke, ekstsentrilisi ja tavamaailma reeglitest kõrgemal elavaid inimesi ühendab üks astroloogiline faktor - nende sünnikaardis on planeet, mis väljub normi piiridest. Saa teada, mida see tähendab ja kas Sinulgi on see olemas? 

Meil kõigil on oma sünnikaart, sünnihetkel salvestunud planeetide seis Päikesesüsteemis, mis avab kiht kihi haaval teekonna, mida me oma elus hakkame läbima ning kirjeldab, millisena see kehastus siin maapeal avaneb, millised on tingimused meie ümber, mida meile on antud ja millest ilma jäetud, milliseid kitsaskohti peame lahendama ning milliseid kingitusi ja andeid saame nautida ja ise teistele jagada.

Planeetidevahelised suhted ja liikumised on väga kõnekad. Alles 1980ndatel hakkasid lääne astroloogid täheldama, et planeetide väljendust mõjutab ka see, kui kaugele nad Maalt vaadatuna ekliptikast kalduvad. Ekliptika on kujuteldav suurringjoon taevasfääril, mida mööda Päike oma aastateekonnal kulgeb, ning asub taevaekvaatori suhtes nurga all 23° 27'.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.