OOTAMATU Novembri lõpus toimuma pidanud sarja «Pöördes» live-kontserdid lükkuvad edasi

Elu24
Copy
«Pöördes» live-kontsertidel astuvad üles Koit Toome, Saara Pius ja Indrek Raadik.
«Pöördes» live-kontsertidel astuvad üles Koit Toome, Saara Pius ja Indrek Raadik. Foto: «Pöördes» pressifoto

Ootamatult selgus, et 20., 23. ja 24. novembriks planeeritud sarja «Pöördes» tegijate kontserdid Tartus, Tallinnas ja Pärnus lükkuvad edasi ning toimuvad 2023. aasta aprillis.

Kontserdikorraldaja POINT Productions teatab, et paraku jäi saate «Pöördes» esilinastuse järgne ja live-kontsertide eelne müügiperiood liiga lühikeseks, et täita kontserdisaalid novembri lõpuks vajaliku hulga publikuga. Seetõttu sündis otsus lükata kontserdid kevadesse.

Uuteks toimumiskuupäevadeks on:

  • 5. aprill Pärnu kontserdimajas,
  • 6. aprill Alexela kontserdimajas,
  • 7. aprill Vanemuise kontserdimajas.

Uutel kuupäevadel kehtivad seni ostetud piletid juba valitud kohtadele ja pileteid ümber vahetada ei ole vaja. Kui uus kuupäev ei sobi, teeb piletite tagasiostu Piletilevi. Korraldaja vabandab muudatustega kaasnevate ebamugavuste pärast.

Live-kontserdid «Pöördes» on uue formaadiga üritused, mis ühendavad stand up'i, kontserdi ja telesõu kõige paremal moel. Laval võtavad koha sisse Koit Toome, Saara Pius ja Indrek Raadik, et esitada täiesti uusi lugusid ning ridamisi rock'n'roll'i hitte ja pärle. Sõud juhib armastatud näitleja ja tuntud stand-up-koomik Priit Pius

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles