VIDEOTERVITUS ⟩ Retrofännid, pange end valmis! 90ndate kultusbänd esineb reedel Eestis

Elu24
Copy
Vengaboysi esinemine 2001. aastal Indias Calcutta linnas.
Vengaboysi esinemine 2001. aastal Indias Calcutta linnas. Foto: Jayanta Shaw/REUTERS/Scanpix

Sel reedel, 18. novembril, muutub Saku Suurhall üheks õhtuks tõeliseks retromaaks ning Retroland 2022 toob kokku mõnusad retrohitid.

Õhtu peaesinejaks on 1990ndate lõpus suure edu saavutanud Hollandi bändi Vengaboysi suurimateks hittideks on «We Like to Party», «Boom Boom Boom» ja «We’re Going to Ibiza». 2019. aastal nimetas kohalik Hollandi ajaleht nad kõige edukamaks Hollandi ansambliks läbi aegade.

Lisaks astuvad üles Rednex, Mr.President, Mr.Happyman, Nancy, Caater feat. Mari-Liis ning üheks õhtuks tuleb kokku originaal koosseisus N-Euro!

Korraldaja Indrek Sarrap ütleb, et praeguseks tegutsevatest retroansablitest on Eestisse kutsutud vaid need, kes lisaks muusikale ka laval energilise show püsti panevad. «Sama kehtib muidugi ka Eestist üritusel osalevate bändide kohta.»

«Kes ei teaks lugusid «Coco Jambo», «Boom boom boom», «Wish you were here» ja «Cotton Eye Joe» – need bändid on juba reedel kõik Eestis ühel laval koos Eesti retroparemikuga, seega retroriided selga ja peole!» lisab korraldaja Andres Puusepp.

Vengaboys on saatnud Eesti retrosõpradele ka videotervituse:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles