Muhe Xavier-Alexander asjatab üldjuhul esmaspäeviti «Armastuse malevas» saunamaja kallal ning soojendab suhteid Maritiga. Hiljuti võis aga meest näha teisel telekanalil võõra naise taluõuel toimetamas.

Novembri esimesel nädalavahetusel eetris olnud «Maahommiku» saade viis televaatajad Rakvere valda Sämi-Tagakülla. Just seal asub Karusaare Mahetalu OÜ. 

Televaatajatele tutvustati talu perenaist ja Karusaares kasvatatavaid kalkuneid. Saates oli märgata ka taluõuel toimetavat noormeest. Vilunud televaataja võis noormehe lausa ära tunda, sest tegu oli «Armastuse maleva» Xavier-Alexandriga.

«Armastuse maleva» Xavier-Alexander.
«Armastuse maleva» Xavier-Alexander. Foto: Kuvatõmmis ETV saatest

Küll toitis Xavier-Alexander kalkuneid, siis ehitas neile elektriaeda ning lõpuks sõitis murutraktoriga ringi. «Armastuse maleva» Maritit, kellega noormehel tunduvad praegu eetris olevas tõsielusaates soojad suhted olevat, kuskil märgata ei olnud.

Kes on aga võõras naine, kelle taluõuel Xavier-Alexander toimetas? 

Tõsielustaar jäi «Maahommiku» kaamera ette ka murutraktoriga sõites.
Tõsielustaar jäi «Maahommiku» kaamera ette ka murutraktoriga sõites. Foto: Kuvatõmmis ETV saatest

Tõsielustaar avaldas Elu24-le, et mahetalu perenaine on tema tädi.

«Viimased paar aastat olen ma tema juures tööd teinud ja abis käinud oma asjade kõrvalt. Põhimõtteliselt toidan siin linde, aitan nende lihaks tegemisel ehk siis täidan lihuniku ülesandeid,» kirjeldas Xavier-Alexander.

Xavier-Alexander käib oma tädil mahetalus abis.
Xavier-Alexander käib oma tädil mahetalus abis. Foto: Kuvatõmmis ETV saatest

«Üleüldiselt [teen] selliseid asju, mis nõuavad mehe kätt, vahel näiteks ehitustööd või miski väiksem asi, mis vajab parandamist,» lisas ta lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy