SINA KA? ⟩ Need 3 sodiaagimärki pigem väldivad tähelepanu

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Enesekesksus ja iseenda eksponeerimine on tänapäeval moes, kuid sellegipoolest mõnedele sodiaagimärkidele see tegelikult üldse ei sobi. Need kolm tähemärki võimalusel pigem väldiksid tähelepanu. Kas kuulud ka nende hulka?

Tähelepanu armastamises või pelgamises pole otseselt midagi head ega halba. See lihtsalt näitab, kes on ekstravertsem ja kes introvertsem ning kuidas kellegi energia paremini töötab. Kõige olulisem on, et inimesed tunneksid ise ära, mis neile sobib, ja ka elaksid selle järgi.

Mõned inimesed saavad tähelepanu kaudu energiat, aga teised hoopis kaotavad. Astroloogia aitab ka mõista, kellele kui palju tähelepanu sobib. Selleks tuleks uurida inimese tõusumärki, Päikese asetust sünnikaardis ning üleüldist planeetide asetust majades – kui suur hulk planeete asub sünnikaardi väljapoole suunatud osas (näiteks 9., 10. ja 11. maja), tunneb see inimene end teiste ees normaalselt ja mugavalt. Kui aga enamus planeete jääb inimese väga isiklikesse ja tundlikesse sfääridesse (näiteks 4., 8. ja 12. maja), siis on talle tervislikum suurest tähelepanust hoiduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles