«Kui teete ukse lahti, siis trügivad sisse!» Rakveres käivad ustele koputamas kahtlased isikud (1)

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Esmaspäeval, 14. novembril ilmus Facebooki gruppi «Märgatud Rakveres» hirmutav teadaanne, et Rakveres käivad ringi ootamatud sissetungijad. «Palume kõigil inimestel valvsad olla,» märgib politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

Esmaspäeval, 14. novembril postitas murelik kodanik Facebooki gruppi «Märgatud Rakveres» hoiatava teate, et Rakveres käivad ustele koputamas kahtlased isikud, pakkudes erinevaid tooteid. «Kui teete ukse lahti, siis trügivad sisse, ja kui näevad või ütlete, et rohkem kedagi kodus pole, hakkavad tuhnima kappides ja varastavad kõik väärtuslikud esemed. On juba juhtum, kus tuldi sisse vanemale inimesele ja varastati kulda,» täpsustab postituse teinud naisterahvas. «Hoidkem uksed kinni ja anname ka oma vanematele inimestele sellest teada,» soovitab ta.

Postitust on ühismeedias jagatud üle kaheksasaja korra. Kommentaarides soovitatakse juhtum politseisse anda, kuid teemaalgataja vastab, et on seda juba teinud. «Lihtsalt teistele ka teadmiseks, et pole vaja ust lahti teha igaühele, aga vanem inimene ja ei arva kohe halvemat,» lisab ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles