FOTOD Vabarnad põrutasid koos lapsehoidjaga perepuhkusele: esmamulje? Täitsa teine maailm (1)

Elu24
Copy
Ansambli Trad.Attacki! liikmed, abielupaar Jalmar ja Sandra Vabarna.
Ansambli Trad.Attacki! liikmed, abielupaar Jalmar ja Sandra Vabarna. Foto: Marko Saarm

Muusikutest abielupaar Sandra ja Jalmar Vabarna põrutasid taas lastega puhkama! Esmaspäeval jagas Sandra esmamuljeid üle kahe nädala kestvast reisist.

«Tere, Maroko ja Marrakech!» rõõmustas Sandra Vabarna ühismeedias ja jagas mitmeid pilte perereisist. «Esmamulje? Täitsa teine maailm. Elamus garanteeritud.»

Muusik tõdes postituses, et sellest tuleb huvitav reis. «Ütleme nii, et ma juba tunnen, et see saab olema väga põnev... eriti koos lastega!» lisas ta ja jagas postituse lõpus ka reisiplaane.

Vabarnad veedavad nädala Marrakechi kesklinnas, siis viis päeva kõrbes ja siis nädala Marrakechi läheduses.

Reisil on kaasas ka Vabarnate lapsehoidja Hanna-Liisa, kes on varemgi muusikutega perereisil käinud. «Ta tuli meie juurde kolm aastat tagasi lapsehoidjana tööle ja nüüdseks on ta osa meie perest!» tõdes Sandra aasta alguses.

See on Vabarnatel tänavu juba teine suurem reis. Aasta alguses teatasid ansambli Trad.Attack! liikmed, et lähevad 45 päevaks Lõuna-Aafrika Vabariiki.

Sandra Vabarna ja lapsehoidja Hanna-Liisa Viljandis pärimusmuusikafestivalil. 
Sandra Vabarna ja lapsehoidja Hanna-Liisa Viljandis pärimusmuusikafestivalil. Foto: Elmo Riig

«Meil on olnud Jalmariga üks unistus – elada mingi aeg kuskil soojas riigis. Põrgatasime seda mõtet mitu aastat, aga kogu aeg oli ju nii palju töid ja tegemisi ja siis tulid veel lapsed… vabandused, vabandused!» selgitas Sandra aasta alguses.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles