NÄDALAPROGNOOS ⟩ Kosmiline «pingelangus» aitab kosuda, kuid nädalalõpus tuleb hoida kainet meelt

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Ironika/Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 14.–20. november 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Nädal algab teatava pingelangusega, sest varjutuste periood on paljud inimesed ja olukorrad tühjaks tõmmanud ja ära kurnanud. Ent õnneks on ees mitmed harmoonilised seisud, mis võimaldavad ennast koguda. Kuu on kahanevas faasis ning energiatase pigem madal - jätkuvalt kooruvad maha «tükikesed», mille varjutuste periood lahti rebis. Oluline on lahti laskmine. 

Paraku aga jõuab retrograadne Marss tagasi kvadraati Neptuuniga (16.-22. november), mis viitab, et tegevuses on palju segadust, ebaselgust, pettusi ning üleüldist suunata olekut. Samuti on selle mõju all kergem teha otsuseid, mis iseennast saboteerivad. Suuri samme peaks pigem venitama ja tagasi hoidma. Kui meieni jõuab veider või rahutuks tegev info, tasub selles kahelda. Kõik ei ole nii, nagu paistab.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval-teisipäeval viibib Päike trigoonis Neptuuniga ja Merkuur sekstiilis Pluutoga. See energia soosib veidi oma mulli tõmbumist, et siis samal ajal kõike ümberringi toimuvat sügavamalt mõista ja hinnata. Nüüd saab anda tähenduse viimase aja sündmustele. Midagi karmi ega lõikavat vahele ei tule, see on väga hea vaatlemise ja tunnetamise periood. Suhtlussituatsioonides on võimalik jõuda sügavama tõeni.

Teisipäeval lisandub juurde veel Veenuse trigoon Jupiteriga - see on suurepärane seis! Sotsiaalsed suhted kulgevad harmooniliselt ja takistusteta, kergem on tunda rõõmu ja helgust ning seda ka teistega jagada. Siin on lootust ja optimismi ning ka elutervet soovi elu magusamat poolt nautida. See on üks kaunis, kerge ja olukordi pehmendav päev.

Kolmapäeval viibib Päike trigoonis Lilithiga ja Merkuur trigoonis Jupiteriga: soositud on oma ausate mõtete ja eheduse väljendamine! Nüüd võiks väljendada kõike, mis tahab sügavalt seest välja pääseda. Siin on võimalik kombata endas midagi ürgset ja tõelist, ilma et see tooks kaasa probleeme. 

Hommikul astub ka Veenus viimaks Skorpionist Amburisse, mis tähendab, et inimsuhted hakkavad oluliselt paranema. Veenusele ei meeldinud Skorpionis olla, selles märgis on armastuseplaneet languses ja kammitsetud. Ent Amburis täitub Veenus optimismiga ja avab end maailmale. 

Paraku nüüd hakkab taustal koguma jõudu ka Marsi-Neptuuni kvadraat, millest ülalpool juttu oli - seda tuleb võtta arvesse ning entusiasmiga veel mitte üle pingutada.

Neljapäeval liigub ka Merkuur Skorpionist Amburisse - suhtlemine võtab avatud ja inspireeriva noodi. Kindlasti on see ühelt poolt kergendav, kuid tuleb pidada meeles, et Merkuur kipub Amburis faktide ja sõnadega üle pingutama ega püsi reaalsuse raames. Nüüd hakkavad tekkima igasugused ideed ja visioonid, kuid paljud neist ei ole teostavad ega praktilised. Ent Amburi optimistlik tuli on praeguses olukorras siiski väga tervitatav! 

Reedel jõuab Päike sekstiili Pluutoga - päev on jõustav, ilma et kedagi ründaks või ohustaks. Siin on võimalik end edukalt mistahes küsimuses või alal kehtestada. See innustab ka sügavamalt tõde otsima - ei saa kohe kõigega nõustuda, mis ette laotakse. 

Laupäeval jõuab Marss täpsesse kvadraati Neptuuniga - võib esineda rohkem õnnetusi, ka seoses loodusega. Eriti ohtlikuks kujunevad teod, mis sooritatakse kas alkoholijoobes või narkouimas. Peaks tõsiselt vältima mistahes ainete mõju all tegutsemist. Samuti on siin suur oht kellegi seatud pettuse lõksu sattuda.

Lisaks kerkivad esile olukorrad, kus on kergem end ohvrina tunda - ohvrimentaliteeti peaks võimalusel kiiresti teadvustama ja vältima, kuna see võib potentsiaalselt edasisi probleeme põhjustada. 

Nädalalõpus tuleks eriti pingutada, et säilitada kainet meelt, hoida jalad maas ning kahelda veidras infos, mis teieni saabub. 

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Neljapäeval 01.55 – 03.04

Laupäeval 10.46 – 12.58

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid või tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles