Kaur Kender väisas uue Apple`i poe avamist koos muusa Rita Maastikuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiti Kender avas uue Apple müügi- ja teenindussalongi Valge Klaar.
Kirja-ja ärimees Kaur Kenderi silmarõõm on Harry Potteri prilliraame fännav Rita Maastik
Heiti Kender avas uue Apple müügi- ja teenindussalongi Valge Klaar. Kirja-ja ärimees Kaur Kenderi silmarõõm on Harry Potteri prilliraame fännav Rita Maastik Foto: Viktor Burkivski

Kolmapäeval, 29. veebruaril avati Tallinna kesklinnas uus Apple esindussalong Valge Klaar, kus pakutakse kogu Apple tootevalikut ning ka nende hooldus- ja remonditeenust.

Pidulikul poekese avatseremoonial oli kohal ka kirja-ja ärimees Kaur Kender oma pikaajalise silmarõõmu, Rita Maastikuga.

Elu24 kirjutas juba 2010. aasta lõpus, et kirjanik ja kolumnist Kaur Kender (41), kes sai möödunud aastal üle pika aja maha romaaniga «Comeback», on kõrvuni armunud oma muusasse nimega Rita Maastik(37).

Kenderi abikaasa Anastasia (33) hüüdnimega Nastja, nimetas oma kaasa uut silmarõõmu, Ritat, tookord ülemineku ja sanatooriumi variandiks, kel peagi algamas kliimaks.

Naine selgitas toona, et Kauril on loominguline kriis ning seepärast otsustas hetkel elada mitte koos perega, vaid eraldi ning et seda võib nimetada vabalt ka mehe keskeakriisiks, mis on peagi siiski möödanik.

«Ma olen täiesti veendunud, et see juhtub, sest ma arvan, et need kümme aastat, mis me oleme koos elanud - seda ei saa kustutada,» rääkis veel aasta tagasi enesekindel naine.

«Aga muusadega on nii, et täna on Rita, homme on Maša ja ülehomme on Daša ka veel. Ma olen väga tugev naine ja ükski muusa mind küll ei murra,» lisas Nastja.

«Ma arvan, et enne murdub muusa ise, sest tal ei jätku nii palju kannatust. Muusal pole veel aimugi, mis tähendab Kaur Kender. See on nagu «põrsas kotis,» teadis Nastja.

Pea poolteist aastat on veerenud, kuid «põrsas kotis» kõrval tipib ikka veel uhkelt pea püsti ja rind ees muusa Rita Maastik.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles