VIDEO Pariisi lennujaamas suri menufilmile «Terminal» inspiratsiooni andnud iraanlane

Inna-Katrin Hein
Copy
Mehran Karimi Nasseri 2004 Pariisi Charles De Gaulle'i lennujaamas, kus ta elas aastaid. Pildi on ta filmi «Terminal», mille inspiratsiooniks ta oli,  plakati juures
Mehran Karimi Nasseri 2004 Pariisi Charles De Gaulle'i lennujaamas, kus ta elas aastaid. Pildi on ta filmi «Terminal», mille inspiratsiooniks ta oli, plakati juures Foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP/Scanpix

Prantsusmaal Pariisis Charles de Gaulle’i lennujaamas aastaid elanud ja režissöör Steven Spielbergi menukaks kujunenud filmile «The Terminal» («Terminal») inspiratsiooni andnud iraanlane Mehran Karimi Nasseri suri 12. novembril.

Lennujaama meditsiinipersonal kinnitas 77-aastase mehe surma lennujaama terminalis F2 ja et ta suri loomulikel põhjustel, teatab cnn.com.

Iraani põgenik Nasseri oli 1988. aastal läbi Belgia ja Prantsusmaa teel Suurbritanniasse, kui ta kaotas oma isikut tõendavad dokumendid. Ta ei saanud edasi reisida ega ka Pariisi lennujaamast lahkuda. Ta jäi lennujaama elama.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles