«Videviku» staar Taylor Lautner abiellus ja kaasast sai Taylor Lautner

Elu24
Copy
Taylor Lautner ja abikaasa Taylor Lautner.
Taylor Lautner ja abikaasa Taylor Lautner. Foto: AP/Scanpix

«Videviku» filmides libahunti kehastanud Taylor Lautner (30) abiellus. Tema kaasa võttis mehe perekonnanime ja nüüd on noorpaaril lisaks ühisele elule ka sama nimi.

Näitlemisega tegelenud Taylor Lautner on Hollywoodist mingil määral eemal olnud, kuid eraelus läheb tal hästi. Hiljuti abiellus ta oma kallima Taylor Dome'iga ning nüüd on ametlikult mõlema nimi Taylor Lautner, vahendab Paper

Pulmad toimusid Californias ning kutsutud oli vaid sada lähedast ja sõpra.

Noorpaar tegi oma suhte avalikuks 2018. aastal. Enne pulmi Kelly Clarksoni jutusaates käinud Taylor Lautner avaldas saatejuhile, et pärast abiellumist võtab kaasa tema perekonnanime. «Meist saab sõna otseses mõttes sama inimene!» viskas «Videviku» staar nalja.

Ühismeedias on noorpaari ühine nimi pakkunud veidi nalja. «Kui nad saavad lapse ja panevad talle nimeks Taylor, kas ta on Taylor Lautner teine või kolmas?» mõtiskles keegi.

«Taylor Dome'ist Taylor Lautner saamas,» kirjeldas järgmine kommenteerija ja jagas pildiseeriat, kus on kujutatud klooni.

 

Kusjuures see pole esimene kord, kui Taylor Lautnerit on saatnud selline nimedega seotud tähelepanu. 2009. aastal, kui «Videviku» staar oli suhtes lauljatar Taylor Swiftiga, tehti ühismeedias samuti nalja, et tulevikus võib neil olla täpselt sama nimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles