BLOGI JA GALERII ⟩ Tantsusaate põrand köeti kuumaks! Jüri Ratas ja Kristina Tarmet said sensuaalse esituse eest maksimumpunktid (8)

Merilyn Närep
, päevatoimetaja
Copy

Pühapäeval tantsiti saates «Tantsud tähtedega» nii särtsakate Ladina-Ameerika rütmide kui ka filmimuusika saatel. Eelmisel nädalal ei pidanud keegi lahkuma, aga sel nädalal tantsupaarid nii lihtsalt ei pääsenud.

Pühapäevasest saatest «Tantsud tähtedega» pidid kahjuks lahkuma Ruslan Trochynskyi ja Anabel Aunver. Kui Ruslanilt peale saadet küsiti, mis valesti läks, sõnas muusik pikalt mõtlemata: «Kohtunikud.» «Kõik läks hästi, andsime parima. Hea meel on, nüüd saab magada,» kommenteerib saatest väljalangemist Anabel. 

«Olen väga tänulik Anabelile. Nii hea partner, õpetas mulle nii palju. Kindlasti saab meid mõnel kontserdil koos näha. Nüüd lähen ansambli juurde ja loodan, et inimesed tantsivad minu pilli järgi,» sõnas Ruslan lõpetuseks. 

Tantsutähed esitasid ka sel nädalal kaks tantsu, millest ühe jaoks olid nad valinud taustaks muusika filmidest, mille seas on näiteks «Titanic», «Avatar», «Moulin Rouge», «Rocky», «Viiskümmend halli varjundit» jt.

Juba nädala pärast jõuab vaatajateni finaalieelne otsustav saade, kus tantsutähed Brigitte Susanne Hunt, Ülle Lichtfeldt, Ragnar Klavan ja Jüri Ratas võistlevad koha eest suures finaalis.

Ka kogu eeloleva nädala jooksul saavad televaatajad hääletada oma lemmiku poolt, toetades sellega Eesti Vähiliidule mobiilse kompuutertomograafi soetamist.

Tagasi üles