SÜDANTSOOJENDAVAD KAADRID «Aitäh, issi!» Vaata, kuidas tähistavad Eesti staarid isadepäeva!

Aleksandra Jürman
, Elu24 Reporter
Copy
Foto: Elu24 kollaaž

Täna on isadepäev! Armastatud Eesti kuulsused jagavad olulise päeva puhul isadele kiitusi ja tänusõnu armsate piltide ja videotega. Vaata järele!

Eesti peaminister Kaja Kallas postitas isadepäeva puhul meenutuseks must-valge pildi isa Siim Kallasega. «Head isadepäeva kõigile isadele! Isa on õpetanud mind olema uudishimulik maailma suhtes ja tegema ise oma valikuid ja ka vastutama nende eest. Aitäh,» kirjutas peaminister postituses.

Näitlejanna Saara Pius jagas imearmsat klõpsu abikaasa Märt Piusist nende lastega. Armastust on lausa läbi pildi tunda! 

Tomi ja Anni Rahula on olnud abielus juba üheksa aastat ning paistab, et nende armastus üha jätkub ja särab. Täna jagas naine südamlikku videot, tänades laste isa ilusate sõnadega.

«Ma olen aegade algusest leppinud, et minust ei saa kunagi pere lahedamat vanemat, sest meil on see mees majas! Ei ole hoolivamat inimest ma kohanud! Olgu Sa hoitud! Vaadaku elu Sind sama sooja pilguga, kui Sina oma lähedasi vaatad! Armastame!»

Riigikogu esimees Jüri Ratas tähistab isadepäeva pere keskel.

«Isadepäeva hommik oli täis erilisi hetki, lapsed üllatasid mind ikka selle kõige paremaga – isetehtud südamekujulise koogiga ja oma aia roosidega. Juurde lisatud vahva isadepäevakaart. Naudin selliseid hommikuid koos perega väga. Kuid eks ikka kõige liigutavamad kingitused olid soojad kallistused,» jagas Ratas, soovides kõigile mõnusat isadepäeva ja palju rõõmu.

Jüri Ratasel on tänavu esimene isadepäev, mille peab veetma ilma isata.

«Aitäh, kallis isa! Olen nii tänulik sinu armastuse, austuse ja õpetussõnade eest. Selle aasta isadepäev on minu jaoks esimene, kui ma ei saa enda isale silmast silma head isadepäeva soovida. Seepärast on tänane päev kindlasti varasematest rohkem täis mõtisklusi ja kurbust, kuid olen nii tänulik nende eluraamatu peatükkide eest, mida, kallis isa, mulle andsid,» jagas Ratas.

Saatejuht Roald Johannson avaldas isadepäeva puhul endast eriti realistliku pildi. Tundub, et isa on lasknud tütardel endale kauni soengu pähe teha. Kui armas!

Telenägu Heelia Sillamaa ja tema mehe Peebu jaoks on isadepäev veelgi erilisema tähendusega. Nimelt on Peebul täna ka sünnipäev. Selle puhul pani Heelia enne pidulauda istumist ühe väikese mõtte kirja.

«Ma olen tihti mõelnud, kuidas sada hallipäist filosoofi võivad sulle saja targa tsitaadiga kinnitada, et tõeline õnn ei peitu milleski pealiskaudses. Enne, kui sa seda siirast loogikavastast õnnetunnet aga ise kogenud ei ole, tõrgub sinu jäärapäine mõistus seda järjekindlalt uskumast. Ma olen õnnelik, et mul on lapsed ja elukaaslane, kes tuletavad mulle iga päev meelde, kuidas elu pealmine kiht võib hüpata üles ja alla, aga see kõige sügavam tuumik püsib alati kindlalt paigal. Palju õnne sünnipäevaks, Paul! Head isadepäeva, Peep! Head isadepäeva minu isale! Täna on tähtis päev,» kirjutas Heelia.

Sisulooja Desiree Mumm jagas pildiseeriat enda isast. «Sa oled mulle hästi kallis, iss! Ilusat isadepäeva! Kohe, kui kool lõppeb täna, siis tulen koju tähistama, sest ma tean, et sa ei taha, et ma kooli skip'iks,» jagas Desiree.

Näitleja Juss Haasma postitas isadepäeva puhul südantsoojendava pildi tütardega.

Miljonärist ettevõtja Kristel Kruustük jagas abikaasa Markost ja nende lastest nunnut videot pealkirjaga «ISSI». Jäädvustatud kaadrid teevad tõepoolest südame soojaks!

Tanja Mihhailova-Saar üllatas jälgijaid enda ja Mikk Saare poja esitatud laulujupiga. «Palju õnne, issid... You rock!» kirjutas Tanja, viidates poja lauluvalikule, milleks oli Queeni lugu «We Will Rock You».

Muusik Jaagup Kreemi isadepäev möödub aga mõnusa une saatel. Mees jagas nunnut pilti poeg Robin Riost ja muusik Rene Puurast, kes auto tagaistmel silmi puhkasid. «Minu tibud... väsinud, aga õnnelikud. Ja miks ma ei maga? No keegi peab ju laste und ka valvama,» kirjutas Jaagup pildi alla, soovides kõigile head isadepäeva.

Lauri Pedaja naine Gethel Burlaka-Pedaja tegi isadepäeva puhul mehest ja tütrest kauni video. «See armastus. On nii südantaoojendav kogeda neid teievahelisi hetki, millest killukese on ka mu kaamerasilm tabanud,» sõnas Gethel. 

Artist Jaanus Saks tähistas isadepäeva tütre Jessicaga.

Muusik Jalmar Vabarna lisas pildi endast ja poeg Villemist bändiruumis. Isa ja poeg kannavad samasuguseid pusasid, kuid väikse vimkaga. Jalmari pusale on kirjutatud «50 senti» ning poja Villemi omale «5 senti».

Laulja Dagmar Oja tähistas isadepäeva perega Avinurmes.

Saatejuht Robert Rool tähistas isadepäeva koos pere ja hommikuste pannkookidega. «Vahva värk see isadepäev! Kas need hommikused pannkoogid jäävad ikka igal aastal tulema?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles