MIS JUHTUS? ⟩ 2 Quick Start tühistas ootamatult esinemise ööklubis Võhandu

Copy
2 Quick Start pidi enda esinemise Atlantises ootamatutel põhjustel tühistama.
2 Quick Start pidi enda esinemise Atlantises ootamatutel põhjustel tühistama. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @kerdomolder

11. novembril pidi Atlantises lavale astuma Eesti tantsumuusika lipulaev 2 Quick Start. Vaid loetud tunnid enne üritust üllatas bänd enda fänne kurva sõnumiga, et esinemine jääb ära. Ka kontsert ööklubis Võhandu lükkub edasi 26. novembrile.

«Head sõbrad! Anname teile teada, et meie tänane kontsert vanas heas Atlantise majas lükkub mitme muusiku haigestumise tõttu nädala võrra edasi 18. novembrile,» jagas bänd enda Facebookis eile õhtul vahetult enne planeeritud kontserdi algust.

2 Quick Start kinnitas, et eelmüügist ostetud piletid kehtisid eilsel peol ning kehtivad ka 18. novembril. Kontsert ööklubis Võhandu lükkub edasi 26. novembrile. «Ravime ennast terveks ja anname nädala pärast parima, et teie meelt jälle lahutada!»

«Palume vabandust ja loodame, et saate ka selle kuupäeva oma pidutsemiskalendrisse kenasti mahutada,» ütles bänd.

Bändi nägemiseks olid Tartusse kohale sõitnud suurimad fännid üle terve Eesti. Nii mõnigi oli peaesineja tühistamisest löödud.

«Paraku ei saa enam sellel üritusel osaleda, tulin niigi spetsiaalselt selleks ajaks tagasi ja plaaniga pidada sünnipäeva teie muusika saatel. Paraku avanes Riias maandudes selline mittemeeldiv teade… Kahju,» väljendas üks fänn pettumust.

Vaid mõned tunnid enne üritust jagas ka ansambli Respekt ninamees Kerdo Mölder enda Instagrami kontol videot, kus teatas, et ansambel soojendab õhtul 2 Quick Starti ning duo astub Atlantises lavale südaööl.

Mis siis juhtus?

Elu24-le laekunud info kohaselt sai osa bändi liikmeid viimasel hetkel koroonatesti positiivse tulemuse. See on ka põhjus, miks nad olid sunnitud esinemisi nädala võrra edasi lükkama.

Tundub, et pidu ei jäänud siiski pidamata. Kohale läinud peolised said nautida ansambli Respekt esinemist ja videote põhjal võib järeldada, et palavalt armastatud duo fännid nautisid esinemist täiel rinnal.

Võtsime ühendust Kerdo Möldriga, kes kinnitab juhtunut. «Tõesti, tuli eile õhtul enne Tartu kontserti kurb sõnum, et 2QS on esinemise edasi lükanud põhjusel, et mitu liiget haigestusid. Peab tõdema, et korraldajad toimetasid kiirelt ja väga professionaalselt. Kiirelt edastati info ürituse lehele ja ka sissepääsule,» märgib Mölder. 

«Et mitte kontserti täiesti ära jätta, arutati meiega läbi, kas oleksime nõus tegema omalt poolt pikema kontserdi – millega me ka nõustusime. Publikut kogunes palju ja õhk ning energia oli siiski väga kuum ja ülev. Muidugi, Respekt ei ole 2QS, kuid andsime endast siiski parima, et lipulaeva tühimikku täita,» tunnistab laulja.  

Respektile tundus, et nii publik kui korraldajad jäid lõppkokkuvõttes rahule ja veel enam, publik saab sama piletiga käia kahel nädalavahetuse kontserdil. «Tuleb ikka alati vaadata asju positiivsest küljest. Kuigi, muidugi, kellegi haigestumist ei saa üheltki poolelt vaadata positiivselt, seetõttu hoiame kõik pöidlaid, et 2QSi liikmed kiirelt paranevad ning järgmisel nädalal täies hiilguses lavale jõuavad,» saadab muusik teele head mõtted.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles