Jalgpallifännid seisavad Katari MM-il silmitsi ülikõrgete hindadega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia jalgpallifännid Kataris ootamas jalgpalli MM-i, mis algab 20. novembril ja kestab 18. detsembrini 2022
Brasiilia jalgpallifännid Kataris ootamas jalgpalli MM-i, mis algab 20. novembril ja kestab 18. detsembrini 2022 Foto: REUTERS/Hamad I Mohammed/Scanpix

Lähis-Ida riigis Kataris alagavad 20. novembril jalgpalli maailmameistrivõistlused, mis korraldajate hinnangul toob kohale umbes miljon jalgpallifänni. Suurturniiri tõttu on seal hindu tõstetud ja turistide käest üritatakse võimalikult palju raha kätte saada. 

Briti meedia kirjutab, et kuna Katar on moslemiriik ja ametlikult on seal alkoholi tarbimine keelatud, on siiki ka erandeid ning neid tehakse ka sinna saabuvatele jalgpallifännidele, kuid krõbeda hinna eest.

Doha Marriotti hotelli baar Champion's, mis reklaamib end parima kohaliku spordibaarina, pakub maailmameistrivõistluste finaali, mis toimub 18. detsembril, vaatamist hinnaga 275 eurot, mis sisaldab toitu ja kolme alkohoolset jooki. See tähendab, et klaasitäis õlut või veini maksab põhimõtteliselt 91 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles