VIDEO ⟩ Stefan andis välja uue singli. «Lugu räägib ühest päriselt olnud suhtest.»

Elu24
Copy
Stefan Airapetjan
Stefan Airapetjan Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Stefani fännidel on põhjust rõõmustada, sest muusik andis välja uue singli, mis kannab nime «Kiri külmkapi peal». Stefani sõnul räägib lugu ühest päriselt olnud suhtest, kus oma armastuse kaotanud paar leidis, et nende teed on kasvanud lahku.

Täna ilmus Stefani uus singel «Kiri külmkapi peal». Stefanil tuleb novembri lõpus välja esikalbum, millelt leiab ka täna avaldatud loo «Kiri külmkapi peal». Tulevaselt albumilt leiab lisaks uutele lugudele ka kõik seniilmunud Stefani singlid.

Uus lugu ilmub järgmisel nädalal ka Balkanimaades, kuid seal inglisekeelsena ja pealkirjaga «Never let go». Stefan osaleb Albaanias Tiranas toimuval muusikafestivalil Kenga Magjike, mis on Balkaniriikide suurima vaadatavusega muusikasaade.

Muusikasaate plakat
Muusikasaate plakat Foto: Moonwalk

«Kiri külmkapi peal» ja «Never Let Go» autoriteks on Stefan Airapetjan ja Sven Lõhmus.

Stefani sõnul räägib lugu ühest päriselus juhtunud suhtest, kus oma armastuse kaotanud paar leidis, et nende teed on kasvanud lahku. «Eestis on palju peresid, mis on katkised ja võib-olla pealt vaadates tundub kõik ok, aga tegelikult on inimestel palju muresid ja probleeme ja üks suuremaid probleeme on armastussuhted,» ütles Stefan.

«Kiri külmkapi peal» on Stefanil juba kümnes singel. Kevadel ilmunud «Miraaž» on siiani raadiojaamades enimmängitud Eesti lugu.

Kuula uut lugu: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles