Pildigalerii: Heiti Kender avas uue Apple'i müügisalongi Valge Klaar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 29. veebruaril avati Tallinna kesklinnas uus Apple'i esindussalong, kus pakutakse kogu Apple'i tootevalikut ning ka nende hooldus- ja remonditeenust.
 

Valge Klaari asutaja Heiti Kenderi sõnul on uus salong suunatud eelkõige profi- ja ärikliendile ning nõudlikumale erakasutajale.

«Teenus on inimestelt inimestele. Kõik, kes soovivad tehnikat rahulikult koos nõustamisega valida, eeldavad ka toodete seadistamist ja vajavad kiiret tuge probleemide korral,» ütles Heiti.

Valges Klaaris hakkab tööle lisaks müügikonsultantidele ka viis Apple'i sertifitseeritud hooldustehnikut, mis teeb salongist ühe suurima Apple'i hoolduskeskuse Baltikumis.

 «Olen ise Apple suur  fänn ja Mac` idega tegelenud üle 15 aasta. Nüüd on mul õnnestunud koguda enda kõrvale tegijad, kellega võib luurele minna, » ütleb Heiti.
 

Uuringufirma Gartner’i andmetel on Apple'i lauaarvutite osakaal personaalarvutite müügist pidevalt kasvanud juba kuus aastat järjest. Eelmisel aastal ületati 5 protsendi piir. Ehk siis iga 20. müüdud arvuti on Mac.

Kui võtta arvesse ka tahvelarvutid, siis on oodata, et aastal 2012 saab Apple maailma suurimaks arvutimüüjaks.

Valge Klaar on Apple'i ametlik edasimüüja ja aprillist 2012 ka ametlik hoolduskeskus Eestis.
 
Salongi aadress on Tartu mnt 50a.
 

Avaüritusel musitseeris Outloudz,  luulet esitas Olavi Ruitlane ja näidati TUJURIKKUJA  vaimukaid klippe. Siri tüdrukud pakkusid silmailu.

Siri tüdrukute meigid tegi Jana Boberg ja soengud JEM Ilusalong.  Joogiga kositas Ecusson.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles